Magyar goth közösséget hol lehet találni?
Sajnos én is csak a Fekete Zajt tudom mondani, pedig évek óta figyelem, milyen témába vágó rendezvényeket szerveznek 😶
Meg Bp.-n az 02 klubban a pandémia előtt voltak dark bulik Eine kleine dark musik néven.
Az OGT-t is szokták emlegetni, mondjuk nem tudom, mennyire éreznéd ott jól magad - én csak '19-ben voltam, az akkori nem volt különösebben színvonalas, zenei felhozatalt illetően meg kb a nullával egyenértékű - azok számára, akik a tradicionális vonalat kedvelik.
Olyan csoport vagy esemény, ahol kimondottan goth emberekkel lehet ismerkedni, nincs és már a járvány előtt sem volt.
Nekem is jól jönne egy olyan ismerős, akivel lehet koncertre járni és beszélgetni, de nem tudom, zavarna-e, hogy 19 éves vagyok és külföldi.
#24: Tudom, éppen ezért vagyok keresztény… amellett, hogy goth szubkultúrába tartozó egyénnek vallom magam. (Amúgy értem, hogy valószínűleg poén akart lenni. …Legalábbis erősen remélem.)
Nehogy már az határozza meg az ember hitrendszerét, hogy szeret egy konkrét zenei stílust és azon belül esztétikai irányzatot. 🤦🏻♀️😳
Mert igen: egy csak a “magasztos” klasszikus és jazz zenét kedvelő ember is lehet sátánista vagy ateista, és egy “félelmetes” kinézetű goth vagy metalhead is lehet katolikus, protestáns, buddhista egyaránt.
Ez engem is érdekelne.
Magyar nyelven nincs semmi ami aktivitást is mutatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!