Magyar goth közösséget hol lehet találni?
Ajaj, ennyire nehéz? Pedig sok új zene van (ami igazi goth), nem úgy tűnik, hogy haldokolna a szubkultúra külföldön, idehaza meg igen?:C
Köszi egyes, megnézem majd.
Nézd, már a Dürer Kertnek sem maradt nyoma, anno ott volt évente az OGT minifeszt. Hogy mi lesz a szubkult jövője, kérdéses. De a Face-csoportok is kihaltak már, meg el is tűntek.
Üdv: egy 33 éves gót.
Én itt vagyok. 😄
Itthon két ilyen program van nyaranta, a Fekete Zaj és az Országos Gothic Találkozó (OGT).
Az utóbbi tavaly, a pandémia miatt elmaradt, de reménykedem benne, hogy idén minden rendben zajlik és meg tudják tartani.
Amúgy az új generációs gothoknak most tényleg nincs könnyű dolga.
A valódiaknak, nem a magukat gothnak csúfoló, pózerkedő csitriknek, hanem azoknak, akik tényleg szeretik ezt a fajta zenei világot.
#8:
Nos, igen. Sajnos első ránézésre lehetetlen kiszűrni a "pózereket".
#4-es voltam.
6-os köszi, megtaláltam őket, remélem idén lesz is valami!
7 - gondolom, hogy nincs, én mondjuk közel 40 vagyok, deathrock, darkwave rajongó, csak megszakadt a kapcsolat a régi ismerőseimmel és jó lenne újakat találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!