Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyar goth közösséget hol...

Magyar goth közösséget hol lehet találni?

Figyelt kérdés
Nagyon rég voltam már goth bulikban, aki ismerősöm volt, megszakadt a kapcsolat vagy már nem jár sehová, de szeretnék újra ismerősöket, akikkel lehet dumálni, meg eljárni ha végre nyitnak a helyek. Ötletek, hogy hol keresgéljek?

2021. máj. 10. 19:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%
Ami van, az nem igazi goth már :/ esetleg Fekete zaj programoknál lehet nézelődni.
2021. máj. 10. 19:22
 2/26 anonim ***** válasza:
20%

Temetőkben.

De komolyan...

2021. máj. 10. 19:30
 3/26 A kérdező kommentje:

Ajaj, ennyire nehéz? Pedig sok új zene van (ami igazi goth), nem úgy tűnik, hogy haldokolna a szubkultúra külföldön, idehaza meg igen?:C

Köszi egyes, megnézem majd.

2021. máj. 10. 19:39
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, már a Dürer Kertnek sem maradt nyoma, anno ott volt évente az OGT minifeszt. Hogy mi lesz a szubkult jövője, kérdéses. De a Face-csoportok is kihaltak már, meg el is tűntek.

Üdv: egy 33 éves gót.

2021. máj. 10. 21:01
 5/26 A kérdező kommentje:
Ez szomorú. Azért remélem feléled hamvaiból valamikor.:/
2021. máj. 10. 21:11
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Én itt vagyok. 😄

Itthon két ilyen program van nyaranta, a Fekete Zaj és az Országos Gothic Találkozó (OGT).

Az utóbbi tavaly, a pandémia miatt elmaradt, de reménykedem benne, hogy idén minden rendben zajlik és meg tudják tartani.

2021. máj. 10. 21:56
 7/26 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy az új generációs gothoknak most tényleg nincs könnyű dolga.

A valódiaknak, nem a magukat gothnak csúfoló, pózerkedő csitriknek, hanem azoknak, akik tényleg szeretik ezt a fajta zenei világot.

2021. máj. 10. 22:05
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
7: És első blikkre hogyan állapítod meg, hogy "valódiak" vagy "pózerkedő csitrik"?
2021. máj. 10. 22:30
 9/26 anonim ***** válasza:

#8:

Nos, igen. Sajnos első ránézésre lehetetlen kiszűrni a "pózereket".

#4-es voltam.

2021. máj. 10. 23:58
 10/26 A kérdező kommentje:

6-os köszi, megtaláltam őket, remélem idén lesz is valami!

7 - gondolom, hogy nincs, én mondjuk közel 40 vagyok, deathrock, darkwave rajongó, csak megszakadt a kapcsolat a régi ismerőseimmel és jó lenne újakat találni.

2021. máj. 11. 03:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!