Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi az a tulajdonságod ami...

Mi az a tulajdonságod ami miatt gyakran éltél meg kirekesztést és csak maroknyi ember értett meg eddigi életed során?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség!

És az, hogy nem játszottam meg magam a másik kedvéért és nem puncsoltam sokuknak.

Sajnálom, de van tartásom.

2021. máj. 6. 07:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szarkasztikusság. Rengetegen nem értik mikor viccelek és mikor nem, ezért megsértődnek tök fölöslegesen. Vagy röhögnek, amikor az őszinte véleményemet mondom, és mikor mondom, hogy komolyan beszélek, leolvad a vigyor. Kevés ember bírja ezt hosszú távon.
2021. máj. 6. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kulso tulajdonsag is johet? Gyerekkoromban (olyan 15 éves koromig) rohadt alacsony vékony voltam. Olyan 10 évesnek néztem ki. Képzelhetitek.
2021. máj. 6. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe zárkózottság (a korosztályomhoz képest), de már messze nem olyan vészes, mint rég. Sajnos nem mindenkivel tudom azonnal megtalálni a közös hangot, nem mindig vagyok kellően nyitott, mert néha ehhez nekem több idő kell, sokan pedig nem akarják ezt kivárni. Nem hibáztatom őket érte, de ettől még kellemetlen, főleg, amikor hibás következtetéseket vonnak le (pl. nem szeretek/akarok beszélni, arrogáns vagyok), később pedig meglepődnek, hogy félreértettek.
2021. máj. 6. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózott voltam/vagyok, utálom az embereket, negatívan látom a világot, és sosem szerettem követni a korombelieket, sem stílusban, sem viselkedésben. Idegesítenek.
2021. máj. 6. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszoló, én dettó így vagyok (aztán jön az, hogy én azért nem beszélgetek mindenkivel, mert felsőbb rendűnek érzem magam, pedig csak nehezen nyitok mások felé)
2021. máj. 8. 19:35
 7/9 kriszpo ***** válasza:

Az összes jó tulajdonságom.

Nem ők rekesztettek ki, hanem én rekesztetten ki őket.

2021. máj. 9. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Oké a szarkazmusság.De amikor téged kóstolgatnak azt is jól tűröd gondolom.
2021. máj. 16. 21:33
 9/9 kriszpo ***** válasza:
8: Nem szarkazmus, hanem védekezés. Nem érdemeltek meg. Ez volt 25 éve. Most 40 évesen már nem veszem fel, már túl "öreg" vagyok hozzá. Így kell érteni.
2021. máj. 17. 08:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!