Van aki letörölte Facebookon a régi ismerőseit, vagy új fiókot csinàlt? Az ismerőseim 80%val nem tartom a kapcsolatot.
Én egyszer nekiálltam és letöröltem szinte mindenkit, maradt az a kb. 50 ember, akivel valamilyen szinten tartom is a kapcsolatot vagy akinek érdekes megosztásai vannak. Úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem aktív része az életemnek, az azt jelenti, hogy kölcsönösen nem érdekli egyikünket sem, hogy mi van a másikkal és nem kell a képmutatás és nem kell tőle szívesség sem a jövőben. Néha most is törlök ezt-azt, ha épp meglátom, hogy még ismerős közben meg már x éve egymás felé se néztünk.
A szakmai kapcsolatrendszeremre ott a LinkedIn.
Nem 1× tettem már ezt meg: nem követek senkit sem, nem tartom szinte senkivel sem a kapcsolatot, néha megy 1-1 nem családtaggal való üzenetváltás.
Nem változott az életem ettől semmit sem.
Eleve butaság volt 1500 ismerőst elfogadnod-bejelölnöd, még 200 is sok lehet.
25 éves vagyok, gimi, szakiskola után, és 1 munkahely után.
160 ismerősöm van, ebből kb 20-al beszélek havi szinten, még kevesebbel heti szinten.
Én is csak a csoportok miatt tartok facebook profilt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!