Miket tervezel nyárra?
Figyelt kérdés
táborok,utazások,programok2021. ápr. 13. 13:55
1/9 anonim válasza:
mindent bepotolni amit a virus nem engedett, AMIRE CSAK LEHETOSEGEM VAN!
3/9 anonim válasza:
Júliusban 3 hét Tanzániában, szafari és országjárás.
Szeptemberben utószezonban Thaiföld két hétre.
38F vállalkozó.
4/9 anonim válasza:
Én novemberben vettem egy lakást. Azt ujítom fel, remélhetőleg nyárra megleszek és átköltözhetek,Szeretnék menni idén nyaralni is. Nővéremék Horvátországban vettek nyaralót. Mindenképpen el szeretnék 2 hétre menni. Ott a plitviczei tavakat ismét meglátogatom, KRK dzigetén nagyon szép emlékeket gyüjtöttrm, biztos,hogy ismét megpróbálok nosztalgiázni🙂
5/9 anonim válasza:
Bulik, haverok, Dubai baraátnőmmel, edzés, kocsi vásárlás, repesztés.
7/9 anonim válasza:
Táborozás nem lesz, utazások se, ami extra hogy fogok motorozni kicsit, egyébként minden ugyanaz lesz, amivel nincs semmi baj.
9/9 anonim válasza:
Nagyon semmit, ebben a helyzetben én inkább nem tervezek. Egy 2 hetes nyári nyelvtanfolyamra szeretnék elmenni, amennyiben lesz rá lehetőségem, nyaralni meg szerintem csak a Balatonra fogunk menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!