Nyárra tervezek a kertbe egy kis tavat létrehozni a teknősömnek. Hogyan védhetném meg a különböző állatoktól, pl kutya macska?
Hát a villánypásztort inkább nem kommentálnám. Kerítés meg kb bármilyen magas,a macska felugrik rá.
Valaki akinek esetleg tapasztalata van a témában?
Csatlakoznék az előttem írókhoz. Kutya ellen elég a drótháló a macskák ellen viszont kell a villanypásztor.
Nem tudom mi bajod van a villanypásztorral viszont csak ez az egyetlen módja van ha biztonságban szeretnéd tudni a teknősödet vagy a halaidat amit benne tartasz. Ahogyan már te is írtad a macska átmászik a kerítésen ezért kell a tetejére a villanypásztor.
Muszáj villanypásztort használni.
Volt teknősöm kerti tőban a szomszéd macska összekarmolta mikor napozott.
Szerencsétlen hiába bújt be a házába, az állatorvos nem tudta már megmenteni.
Nem értem mi a gond a villanypásztorral. SEMMI baja nem lesz tőle az állatoknak (de még egy kisgyereknek se), azon kívül hogy megijednek tőle.
Másodpercenként egyszer megcsíp egy pillanatra.
Nyírni kell a füvet alatta, hogy ne érjen hozzá semmi, ennyi a teendő vele. Nagyon praktikus cucc.
kábé így néz ki esztétikus kivitelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!