Szerintetek baj, hogy nyárra sok programot tervezek a gyerekekkel, de a férjem nélkül?
Nincs köztünk semmi gond, de szeretnék a gyerekekkel hét közben is menni máshova is, nem csak a játszótérre. Persze együtt is megyünk hétvégén.
Barátnőimmel beszéltem, szerintük ez nem helyes, csak együtt kéne menni, mert így kimarad az élményekből az apa.
Két 5 éves lány és egy féléves kisfiú.
Ő dolgozik, azért nem jön.
Hétvégén vagy ha szabadságon lesz, akkor jön ő is természetesen :-)
Tervezek egész napos programokat is, kirándulásokat. A napi 2 játszótár a megszokott helyen szerintem unalmas lesz nekik.
A férjem heti 2 napot jár be, abban a két napban én csinálok programokat a gyerekkel, nemcsak elmegyünk sétálni meg játszótérre. Amikor meg itthon van, együtt hárman csinálunk programot, vagy ők ketten, hogy legyen apatime is.
A barátnőid szerint nem helyes, szerinted meg igen, és ez a te életed, ők csinálják, ahogy ők szeretnék:)
Dehogyis. Mi is ugyanígy csináltuk tavaly. Szerintem nálunk a férjem akadt volna ki, ha mindig rá vártunk volna.
Fényképeztünk is sokat, és este nagy képes élménybeszámolót tartottunk apának. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!