Kedves budapestiek! Milyen programot ajánlanátok 6 és 8.5 éves gyerekekkel egy hétvégére?
Hétvégén megyünk a fővárosba, péntektől vasárnapig leszünk, gyakorlatilag van egy teljes napunk. Állatkert kilőve, nem érdekli egyik gyereket se:(
Van esetleg valami ötletetek?
Csodák Palotája talán érdekelheti őket, engem nagyon érdekelt kiskoromban:
Illetve egyik este elmehettek a Fővárosi Nagycirkuszba, azt is szertik a gyerekek :) Egész más mint a kisebb utazó sátras cirkuszok.
Megnézhettek egy bábelőadást ha szeretik az ilyet:
A Margitszigeten is sétálhattok egy nagyot, lehet bringát vagy bringóhintót bérelni ott, és nagyszerű játszóterei vannak.
Ha mosolygós nap van nem esik, akkor a kisvidámpark is jó lehet (szintén a Városligetben van)
Ha kisfiúk akkor a Közlekedési Múzeum - bár én lány vagyok mégis imádtam :)))) Ez is a Városligetben van. Nagyon szokták szeretni a kisgyerekek :)
Én fiam még csak két hónapos de alig várom hogy programokat csinálhassunk vele :)
Köszi a választ!
Csodák palotájában nem rég voltunk(tetszett). A többi egész jó ötlet.:)
Vasúttörténeti Park ( [link]
persze, ez leginkább kisfiúknak tetszik.
Köszönöm, hogy írtatok:)
Mindegyik jó!
Hadtörténeti-, rendőrségi múzeum nem lenne jó nekik?
És a sziklakórház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!