Kicsi gyerekekkel melyik vendégházat ajánlanátok Sopronban?
Figyelt kérdés
Viszonylag olcsó szállást keresnénk ücs-vel. Sajnos a honlapok olyan rosszak, hogy amikor belépünk egy menüjébe sokszor nem lehet visszalépni. A képek nem elég egyértelműek (melyik melyik lakrész). Sajnos legutóbb úgy jártunk, hogy volt egy központi helyen lépcső (képeken, leírásban nem szerepelt, foglalásnál nem említették) ami elég balesetveszélyes volt (épp totyog a kisebbik a lépcsőn meg nem volt leesésgátló) így alig élveztük a nyaralást. A gyűjtő oldalakon meg csak árak és alap dolgok vannak feltüntetve (ugyanígy a sopron.hu oldalon).2011. aug. 8. 16:56
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nekem ezek drágák. Ezért is írtam, hogy vendégházat keresek. Azért még várom a segítségeket.
2011. aug. 10. 14:50
3/7 anonim válasza:
akkor pl ezen az oldalon ezek:
Jägermeister Panzió Sopron
Villa Sakura Panzió Sopron
Márta Vendegszobák Sopron
Erika Manzárd Vendégház Sopron
Alpha Apartman Sopron
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Hát ez elég nehéz..én soproni vagyok..
a második válaszolónál, a felsoroltak közül a Marta vendégház, ami elfogadható..a többit én nem ajánlanám, főképp kisgyerekkel..holnapra, ha gondolod utánanézhetek, milyen lehetőségek vannak!
6/7 anonim válasza:
Ringhofer Vendégház? Hívd fel őket: 06-99/325-022
7/7 anonim válasza:
Írtam priviben!
A Ringhofer semmiképp se, a Balfi utca nem a legjobb a nyaralásra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!