Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a legdurvább 4-es 6-os...

Mi a legdurvább 4-es 6-os sztorid?

Figyelt kérdés

Pest, nagykörúti villamosra gondolok.

Jöhet bármilyen :D

2021. márc. 24. 15:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Felszállásos eset:

Mamóca felhúzza a banyatankot, és úgy ahogy van megáll az ajtóban. Egy fiatal lány teljesen kulturálnak megkérte, hogy menjen bentebb, mert más is szeretne felszállni. A mama meg félbe szakította hogy "Nyughass".

Szerencsére a többi utas helyre tette 1-2 kedves szóval.

Másik kedvencem az öregek nosztalgiázása a Kádár korról meg a bezzeg régenről és jönnek a fiatalok neveletlenségével. Néha vissza is vágtam nekik, hogy úgy néz ki önt még az a 40 év kommunizmus sem tudta megnevelni.

Bár nem 4-6 sztori. Etele-Fehérvári csatlakozásnál csinálták a villamos kereszteződdést, ezért ugye mindkét oldalról ideiglenes végállomás volt.

Bemondták, hogy végállomás, a villamos nem közlekedik tovább. Egy néni meg teljesen kikelt magából és megjegyezte sok szitkozódás után, hogy "A Kádár korában ilyen soha nem volt"... mert hát Kádár korában sín nélkül is ment a villamos.

2021. márc. 25. 22:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Blahán álltam a megállóban,megállt a vili,és egy tagbaszakadt fazon egy ütéssel "letessékelte" a csövit,"meg ne próbáld még egyszer!" kíséretében.

Részeg Finnek felszálltak,ordibáltak "Terve,terve!" meg minden hülyeséget,elég idegesítő volt.

Jászain megállóban álltam,kéregetett egy fiatal lány,aztán mivel nem adtam neki pénzt,torka szakadtából üvöltötte,hogy "utálom Magyarországot" és rugdosta a hirdetőtáblát.

Margit szigetnél járt már a villamos,az úton egy autó keresztben,a mentősök egy fiatal lányt szedtek fel szép nagy vértócsából,még élt...

Szóval ha azt vesszük,hogy nem késeltek meg,semmi extra:D

2021. márc. 27. 17:09
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja,még eszembe jutott egy érdekes párbeszéd:

Jobbra átellenben ülő férfi megkérdezte a mellette kapaszkodó pár férfi tagját,aki kissé megszeppenve,de segítőkészen válaszolt...

-Ne haragudjon,mikor lesz este?

-...Nyolc óra körül.

-Mert én csak este szeretek dolgozni.

Majd kis szünet után hozzátette:

"Az én hajamban nincs tetű"

2021. márc. 29. 08:57
 24/25 anonim válasza:
100%
Nálam olyan volt, hogy a Mechwart ligetnél felszállt egy gitáros, majd háttal nekem elkezdte mondani, hogy szétbszom a gitárt a fejeden. Igen, rólad van szó te anyabszó testvérgyilkos. Utána hátrament és az egyik ajtónál eljezdett csurgatni. Barátnőm meg munkába menet majdnem a képébe kapott egy kürtős kalácsot a Blahán amit valaki a térről dobott be a villamosba. Hittérítők, bogarasok, csövik pipa.
2021. ápr. 15. 22:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Felszállok a villamosra és a nagy zsúfoltság végett nem figyeltem hova kapaszkodom, hát pont rossz helyen volt a kezem mert becsípte az ajtó széle. A villamos elindult, én meg elkezdtem egyre hangosabban mondogatni hogy becsípte az ujjam az ajtó, az utasok megijedtek majd a vészjelzőn át szóltak a vezetőnek hogy nyissa ki az ajtót viszont nem akarta mert egy kereszteződésben állt a villamos, ekkor már azt hittem leszakadnak az ujjaim, amik egy pár mm-es résben voltak. Végül rávették a vezetőt hogy nyissa ki az ajtót, hát ez a rossz oldalon sikerült. Ordítottuk neki hogy másik oldalon kellene, mire sikerült. Az utasok kedvesek voltak, adtak zsebkendőt is mert az egyik ujjam vérzett egy kicsit (egyébként kékes-lilás volt mind a 4, nagyjából 0.5-1) percen keresztül volt rázárva az ajtó). Azt ajánlották írjam fel a villamos számát és tegyek feljelentést, de elengedtem a témát, örültem hogy nem lett komolyabb bajom.

Mindez 3 éve történt az oktogonnál, akkor 15 voltam.

2021. jún. 9. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!