Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a legdurvább 4-es 6-os...

Mi a legdurvább 4-es 6-os sztorid?

Figyelt kérdés

Pest, nagykörúti villamosra gondolok.

Jöhet bármilyen :D

2021. márc. 24. 15:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt ne feledjétek, hogy a 4-6-oson és az 1-esen rengeteg utas utazik, többségük teljesen normális, viszont a gáz alakok jobban megmaradnak, illetve adott esetben médiába is bekerülnek. Ettől még utasként nem nagyobb az esélyed, hogy atrocitás érjen, mint a legtöbb többi járaton, illetve vannak, amelyek gyérebbek, de egyéni szemszögből veszélyesebbek, pl. Népszínház utcai villamasok vagy 99-es busz, 24-es villamos egyes szakaszokon, stb.
2021. márc. 24. 16:14
 12/25 A kérdező kommentje:
Szerintem az 1-es már lightosabb, a 4/6 viszi a prímet
2021. márc. 24. 16:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy nem Pesten lakom.
2021. márc. 24. 17:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül rátehénkedtem a vészjelző gombra, szólt is a sofőr, hogy mi a gond, mondom, bocs, téves.
2021. márc. 24. 18:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ha a kisebbségeket kellene említeni akkor 3 oldalnyi hülyesget lehetne írni. Kedvencem mikor Hifivel meg mélynyomóval szálltak fel és nyomták rajta a mulatós zenét.
2021. márc. 24. 18:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egyik legkellemetlenebb az egy kéregető nem kisebbségi nő volt.

Mindig azzal indított hogy a tökömtudja pár hónapos gyerekének gyűjt. aki nem adott arra pofákat vágott, meg egy idő után elkezdett mindig balhézni üvöltözni, hogy "bezzeg a cigánynak adnak az ő X hónapos gyerekének meg nem".

Egyszer közbe is szóltam, hogy érdekes, 1 éve is pár hónapos volt a kisbabája...

2021. márc. 24. 18:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Álltam az ajtó szélén, mellettem csomó hely, felszállt a kiscsaj, beállt elém és felnézett a válla fölött kacér vigyorral majd mikor zárult az ajtó "véletlenül" hozzámdörgölőzött aztán a tükröződésben lesett. Érdekes helyzet volt.

Az üvöltöző néniről van videó is, azt hallottam is.

Volt egy nő, a semmiből elkezdett hisztérikusan kikelni magából.

Bácsi hangosan panaszkodott, aztán jött a gyurcsány és társai, persze bevonta a mellette állókat, tipik provokativ volt az ürge, 2 megálló alatt szinte zendülés tört ki, gyors leszálltam.

2021. márc. 25. 06:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek egyébként szakaszfüggők. Egyszer azt olvastam, hogy a legjobb része A Széll Kálmán tér/Margit híd budai hídfő közötti. Én békeidőben a Margit híd budai hídfő-Király utca között szoktam utazni, ritkán a Baross utcáig. Az Oktogontól érzékelhetően romlik a színvonal, már délután is, nem csak éjjel.
2021. márc. 25. 20:51
 19/25 A kérdező kommentje:
Reggel is tiszta gáz, amikor hajnalban jártam, a munkások már akkor húzták a kőműves actimelt
2021. márc. 25. 20:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

18:

Elvileg a Blaha-Borárost mondják a rossz szakasznak, de szerintem a Blaha-Nyugati se jobb.

2021. márc. 25. 21:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!