Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólnak bele vad idegen...

Miért szólnak bele vad idegen emberek abba, hogy milyen ruhákat veszek fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok.

Arról lenne szó, hogy én TÉNYLEG nem fázok soha.

Mínusz 10 fokban is simán kimegyek rövidujjú pólóban és térdnadrágban az utcára, kint is töltök több órát.

Nem kell engem félteni, már nyolc éves korom óta egyszer sem voltam beteg.

Kisebb koromban a szüleim rendszeresen piszkáltak, hogy vegyek fel kabátot, vagy különben nem mehetek sehová, de én odakint mindig levettem, mert megsültem benne.

Orvoshoz is elrángattak már, de nincs semmi bajom.

A szüleimet még csak megértem, hogy aggódtak értem, ráadásul akkoriban még kisebb is voltam, de mostanában vad idegen emberek is beszólogatnak, hogy

"Nem fogsz megfázni?"

"Te szét fogsz fagyni!"

"Te jó ég, holnapra beteg leszel!"

"Nincsen neked kabátod?"

Miért szólnak bele vad idegenek?

Nem kihívó ruházatot viselek, nincs kivágva a pólóm, a nadrág is a térdemig ér.

Ennek ellenére mindenki megfordul utánam.

Most mi olyan érdekes abban, hogy én nem fázok?

Amíg jelenléti oktatás volt, az osztálytársaim és a tanáraim is bele akartak szólni, de most, online tanítás alatt szerencsére nem látják, hogy mit csinálok.

Egyébként nagyon erős szervezetem van, minden nap legalább 15 kilométert futok.

Szerintetek jogos, hogy megbámulnak és kérdezősködnek tőlem az utcán?

Ti mit tennétek, ha hozzám hasonló, lenge öltözetű személyt látnátok hidegben?

Miért szólnak bele?

Én sem foglalkozok azzal, hogy más mit vesz fel.

Mi erről a véleményetek?

És szerintetek miért nem fázok soha?

Komolyan kérdezem, légyszíves ne nevezzetek trollnak!

2021. febr. 14. 12:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
73%
Ez Magyarország. Ha nem átlagbirkának nézel ki, akkor a bátrabbak beszólnak, a beszaribbak csak jó feltűnően megbámulnak, hogy te is lásd.
2021. febr. 14. 14:25
 32/40 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem természetes, mindenki aki kicsit kilóg a sorból azt megnézik, ez ellen nem tudsz mit tenni.

Én is csodálkoznék, de max irigyelnélek, mert én 2 pulcsiban meg kabátban is szétfagyok. :D

2021. febr. 14. 14:26
 33/40 anonim ***** válasza:
11%
Írd már le még 100.000x hogy nem fázol és sose voltál beteg, b*szdmeg! (ami amúgy hazugság, csak valamiért szeretsz ezzel nagyon felvágni) Elsőre is felfogtuk, de akkor is valami bajod van, mert különben nem hisztiznél ennyit ezen. Ha már kiírsz egy kérdést, viseld el hogy nem minden válasz lesz számodra megfelelő. És még 1x, azt senki nem fogja benyelni neked, hogy még az életbe nem voltál beteg, ilyen ember ugyanis egyszerűen NEM létezik.
2021. febr. 14. 14:49
 34/40 anonim ***** válasza:
23%
Nem érdekel, hogy beteg leszel... Na, innentől mondom én is, hogy ez ilyen feltűnési viszketegséges kamaszagybaj, majd remélhetőleg elmúlik. Nem tudod elképzelni, milyen együttélni egy állandó fájdalommal. Kívánom, hogy ne is tudd meg, de szögezzük le, az emberi test nem arra van kitalálva, hogy a jelenlegi időjárásban ne legyen teljesen beburkolva.
2021. febr. 14. 15:02
 35/40 A kérdező kommentje:

Akinek nem tetszik a kérdés, az ne írjon ide.

Nem értem, hogy egyesek miért cseszik fel magukat ennyire ezen.

Egyébként meg igenis léteznek olyan emberek, akik nem szoktak betegek lenni és nem is fáznak.

Azt sem értem, hogy miért törölték azt a kommentemet, amiben leírtam, hogy az engem sértegető válaszoló saját magát minősíti, én pedig nem kötekedtem vele.

Azzal sem oké valami, aki idejár ezerszer leírni, hogy hű de nagy baj van velem.

Nincs jobb vasárnapi programod ennél?

Többieknek köszönöm a válaszokat.

2021. febr. 14. 15:06
 36/40 anonim ***** válasza:
84%
Latod kerdezo, igy jar az, aki nem tucatember.
2021. febr. 14. 15:41
 37/40 Kései Sirató ***** válasza:
0%

A nyarakat hogy bírod? Akkor meg gondolom, jobban szenvedsz, mint bárki.

Én is vagyok úgy, hogy nem fázok, de tavasszal pl. azért nem járok nyári ruhába, hogy legyen mit “ levennem” nyáron.

2021. febr. 15. 06:08
 38/40 anonim válasza:
79%

Nyilván a te tested, a te életed, senkinek semmi köze hozzá, az utca emberének meg még annyira sem. Én egyébként simán elhiszem, hogy nem szoktál beteg lenni és nem fázol, én is ilyen vagyok, sőt a családom többi tagja is. Sajnos az a baj, hogy attól még hogy most nem tapasztalsz semmi negatív következményt, később több mint valószínű hogy lesznek. Ahogy előttem már páran leírták, az ízületeidnek egyáltalán nem tesz jót a hideg, a női szerveidnek meg pláne. Nagynéném is ilyen volt fiatal korában mint te, igazából még most is, de lassan 50 évesen ott tart, hogy reggelente alig tud kikelni az ágyból, mert úgy fájnak a térdei, a dereka is állandóan beáll. Szerintem a saját érdekedben jobban járnál, ha legalább egy pulcsi-hosszúnadrág kombót beújítanál, hidd el meg lehet szokni. Nem kell nagykabát, azt én sem bírnám, de inkább felöltözök egy kicsit jobban, mint hogy később komoly problémáim, fájdalmaim legyenek. Valamiért a tested nem érzi hogy túl hideg van, de attól még ez nem jelenti azt, hogy nincs is hatással rád, sajnos nem erre vagyunk kitalálva.

De mint az elején említettem, a tested, a te életed, azt kezdesz vele amit akarsz, ez csak némi jótanács.

2021. febr. 15. 10:59
 39/40 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel én is pont így vagyok, én sem vagyok fázós, simán elvagyok rövidnadrágban.
2021. febr. 16. 15:44
 40/40 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, szard le a hülyéket. Én is olyan vagyok, mint Te, és jót röhögök azokon a hisztis pitsákon, mint a 33-as, meg a 34-es. Az ilyenek hordanak kabátot már most is. Nevetségesek.
szept. 12. 21:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!