Miért szólnak bele vad idegen emberek abba, hogy milyen ruhákat veszek fel?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok.
Arról lenne szó, hogy én TÉNYLEG nem fázok soha.
Mínusz 10 fokban is simán kimegyek rövidujjú pólóban és térdnadrágban az utcára, kint is töltök több órát.
Nem kell engem félteni, már nyolc éves korom óta egyszer sem voltam beteg.
Kisebb koromban a szüleim rendszeresen piszkáltak, hogy vegyek fel kabátot, vagy különben nem mehetek sehová, de én odakint mindig levettem, mert megsültem benne.
Orvoshoz is elrángattak már, de nincs semmi bajom.
A szüleimet még csak megértem, hogy aggódtak értem, ráadásul akkoriban még kisebb is voltam, de mostanában vad idegen emberek is beszólogatnak, hogy
"Nem fogsz megfázni?"
"Te szét fogsz fagyni!"
"Te jó ég, holnapra beteg leszel!"
"Nincsen neked kabátod?"
Miért szólnak bele vad idegenek?
Nem kihívó ruházatot viselek, nincs kivágva a pólóm, a nadrág is a térdemig ér.
Ennek ellenére mindenki megfordul utánam.
Most mi olyan érdekes abban, hogy én nem fázok?
Amíg jelenléti oktatás volt, az osztálytársaim és a tanáraim is bele akartak szólni, de most, online tanítás alatt szerencsére nem látják, hogy mit csinálok.
Egyébként nagyon erős szervezetem van, minden nap legalább 15 kilométert futok.
Szerintetek jogos, hogy megbámulnak és kérdezősködnek tőlem az utcán?
Ti mit tennétek, ha hozzám hasonló, lenge öltözetű személyt látnátok hidegben?
Miért szólnak bele?
Én sem foglalkozok azzal, hogy más mit vesz fel.
Mi erről a véleményetek?
És szerintetek miért nem fázok soha?
Komolyan kérdezem, légyszíves ne nevezzetek trollnak!
Úgy látszik, az interneten is kiakadnak a semmiségeken.
Pedig nem vagyok hatással a beszólogatók életére ezzel.
Tehát aki nem fázik, annak nem tiszta az agya és feltűnési viszketegsége van.
Eddig nem is tudtam.
Kérdező!
Ha minusz 10 fokban valaki nyári öltözékben flangál, akkor arra 3 magyarázat van:
1, Háztartási problémája van. Ez esetben mondjuk tisztában van vele és az időjárásnak megtalálóén öltözik fel, tehát felvesz egy hosszú nadrágot és egy kabátot, mert tudja, hoyg hideg van és tisztában van azzal is, hogy ugyan nem érzi, hogy fázna, de a teste tönkre megy, ha nem öltözik fel rendesen.
2, Feltűnési viszketegsége van. Ez esetben az a lényeg, hogy megnézzék az emberek. Mással nem el tudja magára felhívni a figyelmet, mert amúgy átlag vagy azh alatti kinézetre és stílusra is
3, Mentális problémája van és nem érti a hideg illetve öltözék közötti összefüggéseket.
Sétálás vagy egy helyben ülés közben is így vagyok.
Tudom, hogy hideg van, de nem érdekel.
Nem fázok és nem szoktam beteg lenni.
Egyébként állítólag az oroszok is így járkálnak.
Szerintem senki nem szól bele, mivel így is azt veszel fel amit akarsz, nem? Max. megjegyzik, hogy talán ezt nem kéne, de nem dobálják rád erőszakkal a ruhát!
Bár ha már ennyien megjegyezték, talán el kellene gondolkodnod, kimis a hülye?
Én 32 éves nő vagyok és idén még nem vettem elő a kabátom. Néha megkérdezik, hogy nem fázom-e, és mondom, hogy nem.
Kicsit túlreagálod a kérdést te is. Valóban senkinek semmi köze hozzá, de mivel szokatlan látványt nyújtasz, bizonyos emberek nem tudnak elmenni mellette szó nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!