Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólnak bele vad idegen...

Miért szólnak bele vad idegen emberek abba, hogy milyen ruhákat veszek fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok.

Arról lenne szó, hogy én TÉNYLEG nem fázok soha.

Mínusz 10 fokban is simán kimegyek rövidujjú pólóban és térdnadrágban az utcára, kint is töltök több órát.

Nem kell engem félteni, már nyolc éves korom óta egyszer sem voltam beteg.

Kisebb koromban a szüleim rendszeresen piszkáltak, hogy vegyek fel kabátot, vagy különben nem mehetek sehová, de én odakint mindig levettem, mert megsültem benne.

Orvoshoz is elrángattak már, de nincs semmi bajom.

A szüleimet még csak megértem, hogy aggódtak értem, ráadásul akkoriban még kisebb is voltam, de mostanában vad idegen emberek is beszólogatnak, hogy

"Nem fogsz megfázni?"

"Te szét fogsz fagyni!"

"Te jó ég, holnapra beteg leszel!"

"Nincsen neked kabátod?"

Miért szólnak bele vad idegenek?

Nem kihívó ruházatot viselek, nincs kivágva a pólóm, a nadrág is a térdemig ér.

Ennek ellenére mindenki megfordul utánam.

Most mi olyan érdekes abban, hogy én nem fázok?

Amíg jelenléti oktatás volt, az osztálytársaim és a tanáraim is bele akartak szólni, de most, online tanítás alatt szerencsére nem látják, hogy mit csinálok.

Egyébként nagyon erős szervezetem van, minden nap legalább 15 kilométert futok.

Szerintetek jogos, hogy megbámulnak és kérdezősködnek tőlem az utcán?

Ti mit tennétek, ha hozzám hasonló, lenge öltözetű személyt látnátok hidegben?

Miért szólnak bele?

Én sem foglalkozok azzal, hogy más mit vesz fel.

Mi erről a véleményetek?

És szerintetek miért nem fázok soha?

Komolyan kérdezem, légyszíves ne nevezzetek trollnak!

2021. febr. 14. 12:32
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Az, hogy másként gondolkozok, mint mások, nem jelenti azt, hogy hülye vagyok.

De ha az lennék, sem lenne közük hozzá.

A saját életével és a saját testével mindenki azt kezd, amit akar.

2021. febr. 14. 13:24
 22/40 anonim ***** válasza:
16%
22. De baszdmeg, azt teszel a testeddel, amit akarsz nem??? Úgy csinálsz mintha lekötöznének és felöltöztetnének, pedig csak max megnéznek meg szólnak (de azt is csak a rokonok, ismerősök) Túlreagálod, egy feltűnősködő kis pic.sa vagy!
2021. febr. 14. 13:30
 23/40 A kérdező kommentje:

Pont hogy vad idegenek is megszólnak, le is írtam a "száz oldalas magyarázatomban".

Úgy látszik, egyeseknek nincs jobb dolguk, mint mások életét figyelgetni.

2021. febr. 14. 13:33
 24/40 anonim ***** válasza:
36%

A masodik infarktusomat a hidegben setalassal szedtem ossze (pedig fel voltam oltozve). De mint tudjuk a hidegben a szervezet ugy vedekezik, hogy leszabalyozza a keringest ... olyan jol sikerult neki, hogy el is zarodott a koszoruer. Szoval szerintem nem jo jatek.

Ezt csak most ugy megemlitettem :)

25/40 anonim ***** válasza:
70%

Angliaban csak igy jarnak az emberek, sose faznak. Engem tartanak nagyon furcsanak, hogy hidegben beoltozom. Viszont ok annyira udvariasak, hogy nemcsak nem szolnak be, hanem meg sem bamulnak.

Magyarorszagrol azt tudom, ha kis esoben kinyitottam az ernyom, mert korpas lett a hajam, ha elazott, messzirol kiabaltak ram, hogy nem is esik annyira. Ilyenek.

26/40 anonim ***** válasza:
36%
16-17 évesen rövidnadrágban/pólóban jártam futni télen.Most 38 vagyok,és sokszor annyira fájnak az ízületeim,hogy a kocsiban alig tudom a kuplungot kezelni.A te tested,a te életed,a te döntésed,jogod van hülyeséget csinálni,de szerintem nem éri meg.
 27/40 anonim ***** válasza:
68%

26

Nagyon szar helynek tűnik ez a Magyarország.

2021. febr. 14. 13:37
 28/40 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, ha beteg leszek.

Úgysem voltam eddig beteg soha.

Azt pedig nem értem, hogy idiótázni, másokat picsának nevezni és beleszólni mások életébe miért jó dolog.

Én nem használtam itt sértő szavakat senkire akkor sem, ha nem értek az illetővel egyet.

2021. febr. 14. 13:46
 29/40 anonim ***** válasza:
85%
Felnőttként - kellő udvariassággal - annyit tisztáznék mindesetre, hogy nem valami családon belüli erőszak elől kellett-e az évszakhoz képest hiányos öltözetben menekülnöd, ill. van-e szükséged segítségre. Ha nem, akkor további szép napot kívánnék, oszt' annyi. F50.
2021. febr. 14. 14:04
 30/40 anonim ***** válasza:
15%
Főleg 2 szempontból kell azért vigyázni, főleg lányoknak. Egyrészt petefészek ne károsodjon, és legyen Neked is pici fiad, vagy lányod, sőt mindkettő. Másrészt az ízületekre is kell vigyázni, hogy 60-70 évesen is tudjál aktívan mozogni. 😉 Én meg a másik véglet vagyok. Ha nem online oktatás lenne, akkor több teremben képes lennék becipzározott pufikabátban tanulni.
2021. febr. 14. 14:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!