Felelőtlenség lenne egy személyesen még soha nem látott internetes "baráttal" szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Már régóta beszélgetünk, talán már egy éve is, viszont nagyon messze lakunk egymástól. Szilveszterkor ráér feljönni a lakásomra este 8tól reggel 5ig. Ez őrültség szerintetek? Úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, és mostanában elég magányosnak érzem magam, jól fog jönni a társaság.
Mind a ketten férfiak vagyunk, én 26 éves, ő 34.
2020. dec. 29. 21:26
31/38 anonim válasza:
Nem most ejteném meg az első találkozót. A netes beszélgetés teljesen más, mint a személyes, lehet élőben a hideg ráz majd tőle, vagy szimplán kényelmetlen a társasága és nem lesz menekülő útvonalad. Másrészt egy kvázi idegen ember fog ott aludni a lakásodban....gondold ezt át.
32/38 anonim válasza:
Szerintem ne csináld, nem tudsz menekülni a kijárási tilalom miatt ha gáz van
34/38 anonim válasza:
Nagyon kitágított az internetes barát?
36/38 anonim válasza:
Jo lenne olyan gyk topik is amiben a kérdező vállalja hogy megirja mi lett.
Állandoan ez van soha nem tudni meg semmit
37/38 anonim válasza:
Szerintem már elvitték Svájcba 🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!