Szilvesztereztetek már idegen társasággal?
Figyelt kérdés
Alapjában véve nem tartom magamat társasági embernek, mivel idő kell ahhoz, hogy bárkit is közelebb engedjek magamhoz, akár csak hosszasabban elbeszélgetni.
Azonban meghívtak egy szilveszteri buliba, ahol csak barátomat ismerem, emiatt pedig előjöttek újra a szorongásos tüneteim. Rettentően félek, viszont le szeretném ezt győzni legalább egy estére, és nem kirohanni sírva a mosdóba.
(16 éves vagyok, a társaság 18-19 körüli)
Valaki került már hasonló szituációba?
Hogyan engedjem el magam?
Hogy közeledjek másokhoz?
Szorongás ellen, ami mindig fennállt nálam, mit lehet tenni?
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. dec. 29. 09:51
1/4 anonim válasza:
Talalka elott huzz le egy felest. :) Komolyan. Mire oda ersz, mar oldottabb leszel. Kerdezz a baratodtol a haverjairol, hogy tudd, mire szamits, ki milyen termeszet.
2/4 anonim válasza:
igen, a korok is megegyeznek, jó volt, nyugi neked is jó lesz :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! ☺
2017. dec. 29. 10:02
4/4 anonim válasza:
Volt, egyszer elmentem a húgomékkal. Jó társaság volt, de mivel beindult az oda-viszza ital meghívás ezért rendesen berúgtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!