Felelőtlenség lenne egy személyesen még soha nem látott internetes "baráttal" szilveszterezni?
Már régóta beszélgetünk, talán már egy éve is, viszont nagyon messze lakunk egymástól. Szilveszterkor ráér feljönni a lakásomra este 8tól reggel 5ig. Ez őrültség szerintetek? Úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, és mostanában elég magányosnak érzem magam, jól fog jönni a társaság.
Mind a ketten férfiak vagyunk, én 26 éves, ő 34.
Több internetes barátom van, fordult már elő hogy több napokat töltöttem náluk (és ők is nálam). És igen, őrültségnek tartom, amire készülsz. Mindegyikkel publikus helyen találkoztam először, hogy derüljön ki hogy nem baltás gyilkos vagy (ember)rabló, élőben is jól kijövünk stb. meg hogy bírjuk-e egymást élőben.
És ha engem kérdezel, számomra ott bűzlik ez az egész, hogy az ipse még csak nem is meghívatta veled magát, hanem közölte veled, hogy fölmenne a lakásodra csövelni. Ehhez pofa kell. Vagy nem túl jó szándék.
"És ha engem kérdezel, számomra ott bűzlik ez az egész, hogy az ipse még csak nem is meghívatta veled magát, hanem közölte veled, hogy fölmenne a lakásodra csövelni. Ehhez pofa kell. Vagy nem túl jó szándék."
Én hívtam meg. Bocsi, ha félreérthető voltam. Ő csak igent mondott.
21-es Ez kölcsönös bizalom kérdése.
A másik is gondolhatna ilyen rémes dolgokra.
Felmegy kérdező lakására, egy idegen városban, ahol senkit nem ismer, és kérdező akár lehet a darabolós gyilkos.
Azért ez túlzás.
Én nem paráznék mert mások igen.
Úgy tűnik a kölcsönös bizalom megvan.
Jó szórakozást kívánok nektek.
És szerintem minden oké lesz.
Majd írd ide, hogy sikerült a szilveszter.
Valszeg ennyi levelezés után màr tudni kéne minimum saccra mi motival egy 34 évest arra hogy betespedjen egy 26 éveshez ugy hogy csajozni sem tudnak menni meg nem isznak nem drogoznak es látens homik.
Vmi csak összeköti őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!