Felelőtlenség lenne egy személyesen még soha nem látott internetes "baráttal" szilveszterezni?
Már régóta beszélgetünk, talán már egy éve is, viszont nagyon messze lakunk egymástól. Szilveszterkor ráér feljönni a lakásomra este 8tól reggel 5ig. Ez őrültség szerintetek? Úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, és mostanában elég magányosnak érzem magam, jól fog jönni a társaság.
Mind a ketten férfiak vagyunk, én 26 éves, ő 34.
szerintem ez így tényleg elég kellemetlenül is elsülhet és nem lesz menekülési utad. kérdés, hogy ő ezt ki akarja használni, vagy pedig csak optimistán azt gondolja, hogy úgysem küldenéd el, ha megunod a társaságát.
ha én abba belegondolok, hogy milyen ismerkedéseim is voltak...például csak a legegyszerűbb, neten beszéltünk már 1-2 hónapja, majd mikor találkoztunk, csak én beszéltem, ő meg nem reagált, de tényleg még egy szót sem szólt. most belegondolva, hogy mi lett volna még, ha emellé az is meg van szabva, hogy össze vagyok vele zárva 9 órára...na de hát te tudod...
A fiamnak is van olyan barátja akit egy játékon keresztül ismert meg.Barátok lettek.Az ő barátja is kicsit idősebb.
Egy nagyon jó fej.Igaz, hogy messze lakik,de évente találkoznak legalább egyszer.
Ez már kb 7-8 éves baráti kapcsolat.És van még pár ilyen barátságát lett kapcsolata, akiket egy játékon keresztül ismert meg.
13#
Ha már 1éve beszélgetnek akkor biztos van valami közös témájuk.
15. ha 1 év alatt nem sikerült 1x se találkozniuk, akkor olyan szoros csak nem lehet a kapcsolat.
millió alkalommal előfordult már, hogy élőben mégsem úgy sikerült, mint neten és itt nem ezzel van a baj, mert nyilván elsülhet jól is.
csak jelen esetben ha 1 óra után kínos kezd lenni, akkor még van 8 óra, amit valahogy el kell ütni, nincs b terv.
16#
Mondjuk ez is igaz.
Szerintem én a több éve ismert minden nap látott barátommal 9óra unatkozás nélkül nem bírnám (de ha többen vagyunk akkor simán kibírnám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!