Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Felelőtlenség lenne egy...

Felelőtlenség lenne egy személyesen még soha nem látott internetes "baráttal" szilveszterezni?

Figyelt kérdés

Már régóta beszélgetünk, talán már egy éve is, viszont nagyon messze lakunk egymástól. Szilveszterkor ráér feljönni a lakásomra este 8tól reggel 5ig. Ez őrültség szerintetek? Úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, és mostanában elég magányosnak érzem magam, jól fog jönni a társaság.

Mind a ketten férfiak vagyunk, én 26 éves, ő 34.

2020. dec. 29. 21:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
26%
Egy kis ital megold mindent gondolom
2020. dec. 29. 21:40
 12/38 A kérdező kommentje:
Nem iszom alkoholt egyáltalán. :D És szerintem neki sem fogok venni.
2020. dec. 29. 21:42
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez így tényleg elég kellemetlenül is elsülhet és nem lesz menekülési utad. kérdés, hogy ő ezt ki akarja használni, vagy pedig csak optimistán azt gondolja, hogy úgysem küldenéd el, ha megunod a társaságát.

ha én abba belegondolok, hogy milyen ismerkedéseim is voltak...például csak a legegyszerűbb, neten beszéltünk már 1-2 hónapja, majd mikor találkoztunk, csak én beszéltem, ő meg nem reagált, de tényleg még egy szót sem szólt. most belegondolva, hogy mi lett volna még, ha emellé az is meg van szabva, hogy össze vagyok vele zárva 9 órára...na de hát te tudod...

2020. dec. 29. 21:43
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

A fiamnak is van olyan barátja akit egy játékon keresztül ismert meg.Barátok lettek.Az ő barátja is kicsit idősebb.

Egy nagyon jó fej.Igaz, hogy messze lakik,de évente találkoznak legalább egyszer.

Ez már kb 7-8 éves baráti kapcsolat.És van még pár ilyen barátságát lett kapcsolata, akiket egy játékon keresztül ismert meg.

2020. dec. 29. 21:45
 15/38 gucsti123 ***** válasza:
59%

13#

Ha már 1éve beszélgetnek akkor biztos van valami közös témájuk.

2020. dec. 29. 21:46
 16/38 anonim ***** válasza:
77%

15. ha 1 év alatt nem sikerült 1x se találkozniuk, akkor olyan szoros csak nem lehet a kapcsolat.

millió alkalommal előfordult már, hogy élőben mégsem úgy sikerült, mint neten és itt nem ezzel van a baj, mert nyilván elsülhet jól is.

csak jelen esetben ha 1 óra után kínos kezd lenni, akkor még van 8 óra, amit valahogy el kell ütni, nincs b terv.

2020. dec. 29. 21:51
 17/38 gucsti123 ***** válasza:
28%

16#

Mondjuk ez is igaz.

Szerintem én a több éve ismert minden nap látott barátommal 9óra unatkozás nélkül nem bírnám (de ha többen vagyunk akkor simán kibírnám).

2020. dec. 29. 21:56
 18/38 anonim ***** válasza:
28%
Gay parti lesz?😅🤣
2020. dec. 29. 21:58
 19/38 anonim ***** válasza:
32%
Ha buzulás nuku lesz, akkor nem gáz.
2020. dec. 29. 22:05
 20/38 A kérdező kommentje:
Nyugi, ez nem meleg kérdés.
2020. dec. 29. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!