Pszichiáter tud segíteni hogy szociálisabb legyek, legyenek barátaim? 25n
Figyelt kérdés
Pszichológusban nem hiszek2020. dec. 26. 16:35
11/14 anonim válasza:
Nem, nem tud. Ezen csak te tudsz változtatni, de ahhoz akarnod is kell a változást. Ha utálod az embereket, akkor ne akarj szociálisabbá válni, mert nem fog menni, ezt nem fogod belül szívedből akarni és az utat sem fogod szeretni.
12/14 anonim válasza:
Voltál már részeg?
Én úgy csináltam ezt, hogy bármilyen kritikát elviselek. Nem tudod elkerülni a kritikát, hogy valaki ne akarjon tudatosan vagy tudatlanul megbántani. Szóval, ez csak az elején megrázó, és ők egyébként tükrök, csak mások szemében lehetsz létező. Ahhoz hogy létezz, kell legalább egy ember, aki táplálja az egodat, és bárki bánt meg, nem veszed fel, mert van egy ego, akiből te energiát nyersz, szereret a neve.
13/14 A kérdező kommentje:
Engem nem szeret senki.
2020. dec. 27. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!