Pszichiáter tud segíteni hogy szociálisabb legyek, legyenek barátaim? 25n
Figyelt kérdés
Pszichológusban nem hiszek2020. dec. 26. 16:35
1/14 anonim válasza:
Ehhez nem kell egyik se. Csak szedd össze magad és beszélgess emberekkel, aztán majd kialakul.
2/14 anonim válasza:
Pszichiáter csak gyógyszert ad. Soha ne szedj be semmit amit adni akar. Szocializálódj inkább magad. Csak tele tömne nyugtatókkal meg anti depi bogyókkal és a problémád ugyanúgy fennt állna, csak függő is leszel mellé...
3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok szocializálódni, nem tudok beszélgetni, nem tudom mi a "jó" cselekvés ezekben a helyzetekben.
2020. dec. 26. 16:45
4/14 anonim válasza:
De most is beszélgetsz, velünk. Ez már egy jó kezdet :) Csak ne beszéld be magadnak a hülyeséget, csak folytasd, beszélgess és minden rendben lesz.
5/14 anonim válasza:
Erre pszichológus tud rávezetni, de náluk is az a lényeg, hogy hinned kell abban, amit kimondasz náluk, ugyanis ők csak előhúzzák belőled a helyes utat, de azt valójában te találod ki magadtól. Tehát, ha te elvből elutasítod a pszichológusokat, akkor nemigazán tud rajtad segíteni senki, csak te magad. Ami persze nembaj, ugyanis hiába nem érted jelenleg a szocializálódás menetét, ha belecsöppensz a helyzetbe szépen-lassan megtanulod.
6/14 anonim válasza:
Kezdesnek, ha tenyleg nullarol indulsz, mar az is jo, ha csak figyelsz masokat.
Pszichopatak is (nem hozzajuk hasonlitalak, csak peldakent hozom fel) rengeteget tanulnak masoktol, hogy adott szituaciokban milyen viselkedessel / reakciovao erhetik el amit szeretnenek.
Sokszor en sem tudom osztonosen, hogy mi lenne a "jo" reakcio, szoval tudatosan improvizalok.
Figyelj es tanulj, aztan vidd at gyakorlatba. Gyerekek is igy tanulnak meg mindent.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem birom elviselni se az embereket nemhogy megfigyelni.
2020. dec. 26. 16:59
8/14 anonim válasza:
Akkor miért akarsz barátokat? Ahhoz el kell őt viselned.
9/14 anonim válasza:
Szerintem azért nem tudja elviselni őket, mert nem tud velük kommunikálni, és emiatt furán néznek rá, így nincs pozitív tapasztalata az emberekkel. Valamennyire én is hasonló gondokkal küzdök, ezért sejtem, hogy ez lehet a baj.
10/14 anonim válasza:
"Pszichiáter tud segíteni hogy szociálisabb legyek, legyenek barátaim?" "Nem birom elviselni se az embereket nemhogy megfigyelni."
Megfogalmaznád, minek akarsz az elviselhetetlennel közelebbi kapcsolatba kerülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!