Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A szép embereket is kiközösítik?

A szép embereket is kiközösítik?

Figyelt kérdés
Mert én személy szerint még nem láttam ilyet.Suliban is, aki szép az már alapból benne lesz bizonyos körökben. Ez tényleg így lenne mindenhol a Földön?
2020. dec. 23. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%

Én olvastam olyat, hogy a szép és kívánatos nőket a férfiak már kiskoruktól kezdve körbeugrálják, rengeteg figyelmet adva nekik, ezért egy reálistól távol eső, magas önbizalom alakul ki náluk, s ami sok figyelem amit kapnak, az az idővel teljesen eltűnik, hisz elvesztik öregedéssel a szépségüket. Ekkor ezt nehezen tudják feldolgozni, ugyanúgy elvárják a figyelmet a társadalomtól, de már elvesztette azt az értékét, amiért törődtek vele.

Egyébként nálunk a szép lányoknak középsuliban megvolt a kis körük, az instájuk, barátaik, akikkel kinyalták egymást, ego-boostot nyomtak, de több másik kör amiben én benne voltam fikázták őket is ugyanúgy, mert buták voltak, mindenkivel lefeküdtek, stb. De ezek a szép lányok nem tudtak erről, mert bezárták magukat a kis rétegükbe, ahol csak pozitív megerősítést kapnak.

2020. dec. 23. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:

És a szép lányok is ugyanúgy fikáztak titeket, meg ugyanúgy kibeszélték a ti hibáitokat mint ti az övéket.

(nem a "szép lányokat" akarom védeni, csak fel akartam rá hívni a figyelmet hogy ez kölcsönös, és nem csak nekik vannak olyan hibáik amiket ti ki tudtok beszélni)

2020. dec. 24. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
11: mondjuk amit én láttam eddig minden környezetben, az volt, hogy aki fikázta az ilyeneket, az azért a szépek háta mögött tette. Ha vki kiállt ellenük, azok sem álltak ki mellette, akik vígan mindenféle hülyének, k...nak elmondták a menőket, mert azért féltek ám a kiközösítéstől.
2020. dec. 24. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:

"És a szép lányok is ugyanúgy fikáztak titeket, meg ugyanúgy kibeszélték a ti hibáitokat mint ti az övéket."

A kérdés arról szólt, hogy a szép nőket kiközösítik -e, mert a kérdező nem látott még példát arra, hogy velük is rosszul bánnának. Én erre írtam neki példát. Miért kell felhívnod arra a figyelmet, hogy a szép lányok kibeszélnek minket és találnak bennünket hibát?

2020. dec. 24. 01:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen,engem is ki közösítettek és tönkre is mentem.
2020. dec. 24. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!