Hogy vagytok ezen a szép estén van tervben, hogy elmentek szórakozni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 21:15
2/10 anonim válasza:
Őszintén?
Elég rossz a kedvem és sikerült lehangolódnom rendesen. Menni nem megyek sehova, pedig el tudnék menni inni egy strandi szórakozóhelyre de valahogy nem érzem, hogy jobb lenne. Nem is múlna el tőle az ami lehangolt.
4/10 anonim válasza:
Aki ide írogat, az nem jár bulizni, mert ha járna nem írogatna ilyen kérdések alá és várná a sült galambot. Logikus sztem.
5/10 anonim válasza:
#2-es, tudom mit érzel. Én is ugyanígy vagyok jelenleg vele.
6/10 anonim válasza:
Hajjaj van ám, remélem jó lesz az este :P
7/10 anonim válasza:
Nem járok bulizni. Most értem haza a futásból. :D
L
8/10 anonim válasza:
Mennék szívesen ha lenne kivel. Már bánom hogy nem élek olyan unalmas minden. Ez az internet is. Bárcsak elvinne valaki buliba. Még sose voltam. Lehet lenne csajom.
10/10 anonim válasza:
Tegnap este már kibuliztam magam: végigugráltam a Fish! zenekar Barba Negra Trackes koncertjét, utána kelhettem 6-kor, hogy beérjek a munkahelyemre. Egész nap olyan voltam ma, mint a mosott f*s, úgyhogy ez a mai este részemről a pihenésnek van szentelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!