Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell ennyi mindenben...

Miért kell ennyi mindenben dönteni nekem, saját magamnak?

Figyelt kérdés
Utálok dönteni az engem érintő kérdésekben, én azt szeretném ha megmondanák nekem mi a jó és mi a rossz. Utálom ezt a demokrata agymenést, hogy mindenki döntse el mit akar, én nem akarom. Eddig is mindig hallgattam azokra, akik azt kérték hogy vegyek meg valamit, hogy higgyek el valamit, higgyek egy nézetben. Én tipikusan abban hiszek, hogy aki nálam/nálunk okosabb, az döntsön rólam is, meg mindenkiről. Miért kényszerítik ránk a döntés jogát??

2020. dec. 16. 17:52
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Mindegy, hogy milyen ideológia nevében van, lehet akár fasiszta vagy ilyen modern, posztmodern izés, a lényeg, hogy totalitárius diktatúra legyen, ahol ki van irtva az emberekből a szabad döntés iránti kényszer. Utálom hogy szabadon KELL döntenem! Ez miatt lehet rossz döntéseket hozni, ez miatt vannak háborúk, ez miatt van sok minden. Én elv nélkül beállnék egy ilyen rendszer mögé, akár egy modern világban lévő posztmodern, progresszív diktatúra mögé is.
2020. dec. 18. 20:58
 32/37 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. dec. 19. 20:18
 33/37 A kérdező kommentje:
Miért lényeges abban, hogy utálom az egyéniséget, mert az miatt van minden. Én hagynám hogy engem befolyásoljanak, nem tudom titeket miért zavar az, ha én nem akarok szabad lenni.
2020. dec. 19. 21:25
 34/37 A kérdező kommentje:
És utálom azt, aki meg szeretné nekem adni a szabadságot, a szabad döntés hozatalban. Én nem akarok szabad lenni! Mondják meg mások, hogy mi a helyes, hogy hogy gondolkodjak és hogy hogy éljem az életem! Én hagynám mindenkinek, aki nálam okosabb és az átlagnál okosabb, hogy befolyásoljon és irányítson!
2020. dec. 29. 17:51
 35/37 A kérdező kommentje:
Ez kényszer, kényszerítenek, hogy szabad legyek, mert nem akarok az lenni. Azért hozok rossz döntést, mert szabad vagyok.
2020. dec. 29. 17:52
 36/37 anonim ***** válasza:

Kicsit ellentmondásos, hogy azt mondod, hogy te utálod, ha rád erőszakolják a szabad döntés jogát, de te mindenkire ráerőszakolnád, hogy hagyják azt, hogy mások a döntéseiket szintén rájuk erőszakolják...

Egyébként elég trollnak tűnsz...

2021. febr. 10. 16:47
 37/37 A kérdező kommentje:
Én a totális rendszer híve vagyok. Mindegy milyen irányba.
2021. febr. 10. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!