Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell ennyi mindenben...

Miért kell ennyi mindenben dönteni nekem, saját magamnak?

Figyelt kérdés
Utálok dönteni az engem érintő kérdésekben, én azt szeretném ha megmondanák nekem mi a jó és mi a rossz. Utálom ezt a demokrata agymenést, hogy mindenki döntse el mit akar, én nem akarom. Eddig is mindig hallgattam azokra, akik azt kérték hogy vegyek meg valamit, hogy higgyek el valamit, higgyek egy nézetben. Én tipikusan abban hiszek, hogy aki nálam/nálunk okosabb, az döntsön rólam is, meg mindenkiről. Miért kényszerítik ránk a döntés jogát??

2020. dec. 16. 17:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Rám kényszerítik, hogy az én életemről magam döntsek, ez szerintem rossz. Nem akarok magamról dönteni! Rossz, hogy eldönthetem, hogy kell-e nekem valami vagy nem az élet bármilyen területéről.
2020. dec. 16. 18:38
 22/37 A kérdező kommentje:
Az embereket meg kell tanítani helyesen gondolkodni, erre pedig az okos és értelmes emberek képesek, ezért nem lenne egyéniség, különbség az emberek java között, ebből következően nem lenne érdekellentét, mert mindenki ugyanúgy gondolkodna, mert felülről megtanították hogy kell.
2020. dec. 16. 18:41
 23/37 anonim ***** válasza:
Miért nem költözöl Észak-Koreába akkor?
2020. dec. 16. 18:41
 24/37 A kérdező kommentje:
Az kell hogy a diákoknak az iskolában megtanítsák, hogy hogy kell élni.
2020. dec. 16. 18:46
 25/37 anonim ***** válasza:
24: És aki máshogy akar élni, mint amit az állam mondana, azt megölnék, vagy bebörtönöznék?
2020. dec. 16. 18:48
 26/37 anonim ***** válasza:
A szüleim pont ezt tanították, ezért lettem sikeres. Csak éppen azt csináltam, amit ÉN szerettem volna, mert az ÉN lehetőségeimről és az ÉN céljaimról volt szó.
2020. dec. 16. 18:49
 27/37 anonim ***** válasza:
Mert befolyásolható vagy, és akik ezt kiszimatolják, vércse módjára kihasználják. Vigyázz emiatt, változtass ezen, mert egy munkahelyen ezzel csak szívni fogsz.
2020. dec. 16. 19:30
 28/37 A kérdező kommentje:
De rám ne kényszerítse senki, hogy szabadon dönthessek a saját gondolataimról és életemről! Én nem akarok szabadon dönteni!
2020. dec. 16. 19:43
 29/37 A kérdező kommentje:
Úgy érzem rám van kényszerítve, hogy akár rosszul is, de saját magam döntsek az életemről. Szerintem ez rossz. Sokkal jobb lenne, ha az okos emberek diktálnának nekem és az ÖSSZES embernek és ők irányítanának. Ez lenne jó nekem és sokaknak.
2020. dec. 17. 16:24
 30/37 anonim ***** válasza:
Jézus Úristen... hát Te kedves kérdező, biztosan nagyszerűen éreznéd magad egy kommunista diktatúrában, javaslom költözz Észak Kóreába, remekül beilleszkednél...
2020. dec. 18. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!