Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell ennyi mindenben...

Miért kell ennyi mindenben dönteni nekem, saját magamnak?

Figyelt kérdés
Utálok dönteni az engem érintő kérdésekben, én azt szeretném ha megmondanák nekem mi a jó és mi a rossz. Utálom ezt a demokrata agymenést, hogy mindenki döntse el mit akar, én nem akarom. Eddig is mindig hallgattam azokra, akik azt kérték hogy vegyek meg valamit, hogy higgyek el valamit, higgyek egy nézetben. Én tipikusan abban hiszek, hogy aki nálam/nálunk okosabb, az döntsön rólam is, meg mindenkiről. Miért kényszerítik ránk a döntés jogát??

2020. dec. 16. 17:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
#9-nek: Az lenne, csak látod, a kérdező még ezt se tudja és érti meg.
2020. dec. 16. 18:24
 12/37 A kérdező kommentje:
A totális diktatúrára alapuló társadalom lenne a jó, ahol mindenki teljesen egyenlő kivéve egy értelmesekből álló réteget, mert ők döntenek mindenről és ők lennének mindenben azok akik döntenek, ők mondják meg mi a helyes és ők mondanák meg mi a jó és a helyes.
2020. dec. 16. 18:26
 13/37 A kérdező kommentje:
És simán lennék (akár bármilyen védő hatóságként), ha tudnám ezzel teszek a háborúk, az ellenségeskedés és minden ilyen ellen, egy ilyen társadalom védője, akármilyen ideológia nevében alakul meg.
2020. dec. 16. 18:29
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Költözz Észak-Koreába, ott pont ez történik. Jó utat.
2020. dec. 16. 18:30
 15/37 anonim ***** válasza:
A kommunizmus is pozitív ideák alapján jött létre, mégis megbukott.
2020. dec. 16. 18:30
 16/37 A kérdező kommentje:
Egy ilyen rendszer soha nem bukna el, mert totális hatalom lenne, az okos emberek, megtanítanák az összes embert a helyes gondolkozásra, az nélkül hogy bármilyen más nézetnek teret hagynának ezáltal egy jó rendszer lenne, jó emberi és társadalmi élettel.
2020. dec. 16. 18:35
 17/37 anonim ***** válasza:
Na de akkor miért nem költözöl Észak-Koreába, ahol ez zajlik? Na, miért nem?
2020. dec. 16. 18:36
 18/37 A kérdező kommentje:
Mindegy milyen eszme nevében alakulna meg, jobb világ lenne.
2020. dec. 16. 18:37
 19/37 anonim ***** válasza:
Költözz hát.
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
De az emberek érdekei különböznek, lehet ami Sárinak jó lenne, az Bélának nem.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!