Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell ennyi mindenben...

Miért kell ennyi mindenben dönteni nekem, saját magamnak?

Figyelt kérdés
Utálok dönteni az engem érintő kérdésekben, én azt szeretném ha megmondanák nekem mi a jó és mi a rossz. Utálom ezt a demokrata agymenést, hogy mindenki döntse el mit akar, én nem akarom. Eddig is mindig hallgattam azokra, akik azt kérték hogy vegyek meg valamit, hogy higgyek el valamit, higgyek egy nézetben. Én tipikusan abban hiszek, hogy aki nálam/nálunk okosabb, az döntsön rólam is, meg mindenkiről. Miért kényszerítik ránk a döntés jogát??

2020. dec. 16. 17:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam ezen, de én inkább arra jutottam, hogy bárcsak egy CSAK JÓ döntéseket hozó beprogramozott robot lennék...
2020. dec. 16. 17:58
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne dönts, de más se fogja helyetted alakítgatni az életedet.
2020. dec. 16. 17:59
 3/37 A kérdező kommentje:
De miért nem?? Az lenne a jó, ha mindenkinek megmondanák, hogy hogy gondolkozzon és milyen életet éljen. Én ezt szeretném! A legjobb az lenne ha az állam döntene az emberek helyett és akkor minden jó lenne, mert az okosak tudnák, hogy mi a helyes és ők azt megmondanák.
2020. dec. 16. 18:13
 4/37 A kérdező kommentje:
Ők tudják mi a helyes, hogy kell élni...
2020. dec. 16. 18:14
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, biztos nem engedném másnak, hogy irányítson.
2020. dec. 16. 18:15
 6/37 anonim ***** válasza:
5: És lennél csak jó döntéseket hozó, 0 % hibázási arányú robot ?
2020. dec. 16. 18:19
 7/37 anonim ***** válasza:

Isten ments, biztosan nem. Az emberség az egyik legnagyobb erény, amihez a tévedések is hozzájárulnak.

2020. dec. 16. 18:21
 8/37 A kérdező kommentje:
Szerintem az lenne a helyes, ha kötelező lenne az összes védőoltás, vakcina, meg lenne írva, mi a helyes világnézet és az embereket meg kellene tanítani az egyetlen helyes világnézetre és nem lennének háborúk, meg ellenvélemények, amik ellenségeskedéseket szítanak, hogy hogy kell helyesen élni, mi az erkölcsös/vallásos élet stb. Sokkal szebb világban élnénk ha mindenkit egy okosakból álló felsőbb szerv irányítana és mindenkinek meg lenne mondva hogy éljen, hogy nézzen a világra, mi a helyes gondolkozás, gondolat és mi a helyes egyáltalán és mindenről egy értelmesekből álló, felső szerv döntene.
2020. dec. 16. 18:22
 9/37 anonim ***** válasza:
8: Ez nem diktatúra lenne ?
2020. dec. 16. 18:23
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, csak veled ellentétben másoknak van esze, céljai és tervei az életben. Ne a saját éleképtelenségedből indulj ki, mert röhejes.
2020. dec. 16. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!