Meddig lesz jelen a koronavírus Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha szavaztál, indokold meg miért azt a szavazatot választottad!2020. dec. 12. 15:20
72/75 anonim válasza:
Aki eddig ide válaszolt, az egy karfiolagyú káposztafej. 😊
73/75 anonim válasza:
Hát, szerintem ezt a pandémia cirkuszt egyszer játszották el...
Mert a bizalmat csak egyszer lehet.
Igen, sok a birka, de most a covid cirkusz után sok birka felébredt és most már ők is jobban figyelnek majd, hogy ne húzzák őket csőbe.
74/75 anonim válasza:
Emlékszem, mikor a covid variánsokra már nem volt több betű a görög abc-ben, akkor jött a majomhimlő, de végül érdeklődés hiányában elmaradt. Pedig volt már vak cina is!
75/75 anonim válasza:
Én is csak azért örülök annak, hogy lezajlott ez a borzasztó gyilkos hisztéria a világon mert azokon túl akik egy percig sem vették be, egy csomóan még fel is ébredtek, nem tudom hogy fognak tudni lenyomni még egy hasonló hisztériát a fake pcr teszteléssel. Úgy gondolom talán ők is így gondolják ezt és azért fektetik most inkább az energiát a klímahisztériába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!