Meddig lesz jelen a koronavírus Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha szavaztál, indokold meg miért azt a szavazatot választottad!2020. dec. 12. 15:20
51/75 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni, hogy lehetsz ennyire undorító gusztustalan érzéketlen alja rohadék? Remélem ez minden boldogságod az életedben, hogy belerúghatsz másokba anoním.
52/75 anonim válasza:
Undorító gusztustalan az aki rokonai halálát hazudozza szánalmas érvelési technikája részeként!!!!!!!!
53/75 anonim válasza:
51-es,unokahugos haluzgató!
Nem szép dolog mások halálát kívánni,te kis troll
54/75 NTBS válasza:
Szerintem minden évben visszatér. Sajnos.
55/75 anonim válasza:
Nem tudom, de bízom benne hogy nem jön többé.
56/75 anonim válasza:
Nem tesz jót az emberiségnek :(
57/75 anonim válasza:
Hamarosan lesz mégegy pandémia..
58/75 anonim válasza:
Mi az a koronavírus? Lemaradtam valamiről?
59/75 anonim válasza:
58. Igen lemaradtál, egy nagy büdös kamu, mikor az influenza varázsosan eltűnik és covidként adják el a birkáknak az alkalmatlan PCR tesztekkel.
60/75 anonim válasza:
Ameddig az emberek több mint a fele levágja hogy mire megy ki, tovább nem tudja nyomni amerika, helyette most háborúztat. Mindegy mi csak káosz legyen, a cél az egyeduralkodás. Ha mindenki összefogna ellene, menne a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!