Ha tippelnetem kellene, szerintetek Magyarország el fogja kerülni azt, hogy nyílt tereken is kötelező legyen a maszkviselés?
Orbán nem rég azt mondta, hogy általánossá szeretné tenni a maszkviselést. Ebből kiderül, hogy maszkpártik. A maszkban reménykednek, hogy megvédi az embereket a vírustól.
Asszem most vagyunk azon a szinten, hogy mindenhol kötelező kivéve az utcán.
Szerintetek ezekből kiindulva Magyarország elkerüli majd azt, hogy utcán is hordani kelljen vagy nem ússzuk meg?
Mert sajnos nagyon erre áll a rúd.
1
Aki szemüveges, annak, hidd el, hogy nem kis kellemetlenség. Én nekem csak egy feles van, vizsgán fel akartam tenni, de a maszk miatt egyből bepárásodik, semmit sem látok benne. Még az a szerencse, hogy nem látok olyan rosszul, tehát nem kell mindig viselnem, de pl. a szüleimnek igen. Értelme meg nem sok van, de látszatintézkedésnek kiváló.
Engem nem zavar a maszk. Munkahelyen nem kötelező,de hogyha szükséges akkor van nagyon komoly teljes álarcunk és van,hogy 8órákat használjuk is. Az sem.tragédia.
#2 ha ezt olvasod akkor munkavédelmi boltban lehet venni =3m 6300= a neve és elöl van a kilégzőszelep, soha többet nem fogsz szenvedni a sima maszkal. Tudom,
Most, hogy jött a hideg, nekem is párásodik a szemüvegem, pedig direkt KN95/FFP2, orrnál a merevítő beigazgatva, amennyire lehet...
Meg amint lépcsőzöm vagy valami, a levegő se elég.
4
Én szívesen rád adnám a vasálarcot, aztán viseld életed végéig, barom.
A lepontozásokban én nem vagyok benne, ilyen vélemény kutató kérdés alatt én csak a zöldet használom.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
Kulfoldon elek (itt kotelezo az utcan is hordani). Szemuveges is vagyok, napi tobb mint 10 orat van rajtam a maszk (munka kozben) es semmi bajom. Nem lett se sebes az arcom/szam. Nem lett semmilyen legzoszervi bajom a visszalelegzett levegotol. Nem lett tobb pattanasom. Persze jo lenne ha vegre vege lenne ennek a virusnak de ha ez kell ahhoz hogy lassitsuk a terjedeset akkor hordom amig szukseges!
Szerencsere itt nagyon sokan betartjak a szabalyokat es viselik a maszkot (persze itt is vannak olyanok akik nem birjak ki klubbok nelkul 🙄) de a rendezettsegnek koszonhetoen 100+-10 kozott van a napi fertozottek szama.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!