Most őszintén: az emberek elég nagy része miért nem
bírja ki, hogy ne menjen karácsonyozni meg
szilveszterezni? Jobb dolog megfertőzni másokat vagy
benyelni a betegséget?
Figyelt kérdés
De komolyan: van, aki direkt erre az alkalomra vár egész évben, hogy találkozhasson olyanokkal, akiket már rég nem látott? Ezt a rendkívüli esetet most sajnos ki kell bírni. És nem, ez senkinek nem jó, mi is nagyobb társasággal szoktunk szilveszterezni, meg a rokonság is nagyobb nemcsak karácsonykor, de most ennek hanyagolása mindenkinek saját érdeke lenne. Rohadt rossz, de miért nem lehet kibírni?
Kérdező, szerintem az, hogy belebetegszünk az egészbe lelkileg, elszigetelődünk, munkanélküliek leszünk sokkal rosszabb, mint a vírus. Lássuk be, influenzában és más vírusos megbetegedésekbe is belehalnak rengetegen mégsem áll meg az élet. Sőt. Külön viccesnek tartom azt, hogy mennyire túltolják és már kb. másban nem is lehet meghalni. Azt tudtad, hogy a számok meg nem is valósak, az oltóanyag meg egy teszteletlen fos?
Szóval én nyugodt szívvel fogom a családommal tölteni a karácsonyt. :D
2020. dec. 8. 22:40
22/48 anonim válasza:
23. a vakcina veszélyes, mert nem tesztelték eleget. mondod ezt te, aki nem csak hogy egyáltalán nem is tesztelt semmiféle vakcinát, de még laikus is vagy :D
azt állítod, hogy a számok sem valósak, de bizonyítékod erre sincs. :D
értem én, hogy mindenkinél okosabb akarsz lenni te is, csak hát ahhoz nem biztos, hogy az internet bármilyen forrását hitelesnek venni.
2020. dec. 9. 07:25
23/48 anonim válasza:
Kérdező még egyes börtönökben is konditerem meg mozgás lehetőség. Én lakásban lakok és nem megoldott ezáltal az itthoni edzés erre még rájön a munkanélküliség mert a vírus miatt megszűnt a munkám és akkor legyen otthon egésznap az ember egy lakásban nuku mozgással csak azért mert kitalták ezeket a hülye intézkedéseket amik logikátlanok. Az első hullámnál is nyitva voltak a konditermek és néhány mozi nem engedtek be annyi embert távolság meg minden megtalálták rá a módját. Azt nem tehetik meg hogy az emberektől a mozgást is elveszik de megtették. Ettől lesznek betegek az emberek a deoressziotol az otthonulestol a penztelenseg es meg sportolni sem sportolhat az ember had hizzunk el had menjen tonkre az immunrendszer es meg sorolhatnám. Ez már regen nem a vírusról szól hanem arról hogy ha nem tartod be akkor kap az ember egy jo kis pénzbüntetést. A pénzről szól már minden sajnos.
2020. dec. 9. 08:36
24/48 anonim válasza:
Menj le futni, az nem tilos. Sőt, még Cilike néni is hangsúlyozta, hogy az egyéni sportolás megengedett. Menj le valamelyik parkba és mozogj.
Otthon is lehet tornázni, pl. rengeteg tornavideó van fent a neten. Nem igaz, hogy nincs egy kis helyed, hogy mozogj.
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást!
2020. dec. 9. 08:43
25/48 anonim válasza:
24-es, akkor menj és adass be magadnak valami lónyálat, amikor egy normális vakcina kifejlesztése sokkal több idő ennél! Amúgy meg konkrétan nem egy esetről tudok (családban történt), hogy behúzták koronásnak a kórházban a halott rokont, pedig 94 évesen (!) végelgyengülésben halt meg és negatív tesztje volt. Így több támogatást kapnak a kórházak, úgyhogy ezt jobb, ha tudod. Meg csomó embert nem tesztelnek, több a pozitív így arányaiban nem haltak meg olyan sokan más betegségekhez nézve, csak te is elhiszel mindent, amit a média lead. És nem azt mondom, hogy nincs korona, ne érts félre, de valójában annyira nem veszélyes, mint azt mondják. Ellenben a gazdasági válság, ami a háttérben fut, na az már bajosabb.
2020. dec. 9. 08:52
26/48 anonim válasza:
Kedves 26-os. En konkretan sulyzos edzesek illetve crossfit edzeseket csinaltam. Ha itthon sulyt emelek akkor jonnek akkor atjonnek a szomszedok. Szerinted miért epitettek a lakotelepek mellé a legtöbb konditermet? Pont azért mert egy panel lakó otthon nem tudja megoldani ha akarja sem az otthoni edzési lehetőséget mert egyszerűen kivitelezhetetlen és nem csak azért mert hallja mindenki hanem olyan kicsi a lakás hogy egy kis gépet sem lehet betenni oda hát meh mondjuk futogepet. Persze lehet kint futni de hidegben ez sem megoldott nyaron jo de telen nem.
2020. dec. 9. 09:21
27/48 anonim válasza:
"Persze lehet kint futni de hidegben ez sem megoldott nyaron jo de telen nem."
Megint csak kifogás. Párom jár télen is, akár hóban is futni. Felöltözik.
Sőt más futókkal is találkozik mostanság is.
2020. dec. 9. 09:30
28/48 anonim válasza:
Kedves 28-as. Ezzel az erővel én is mondhatok olyat hogy hát a versenyzőknek ügye nyitva lehet a konditerem de az átlag embereknek nem. Tehát ez kifogás hogy mi az hogy csak versenyzőknek nyitva lehet. Ha annyira vírus lenne akkor nekik sem lenne megengedve a mozgás a konditeremben de velük kivételeznek. Innen jön az hogy ez a vírusos hiszti és intézkedések csakis kizárólag a pénz miatt csinálják. Kiviteleznek polotikusokkal kivételeznek azokkal akiknek sok pénzük van illetve kivételezenk azokkal akik nagyon jó kapcsolatokkal rendelkeznek. A többi ember meg le van sz..va. A futás meg méegyszer leírom nem való mindenkinek.
2020. dec. 9. 09:39
29/48 anonim válasza:
Előző vagyok. Elírtam. 29-esnek írtam az előzőeket.
2020. dec. 9. 09:42
30/48 anonim válasza:
Tudom, hogy csak hiszti az egész, de itt nem erről volt szó, hanem arról, hogy a saját mozgásodra kifogásokat keresel. De hát nincs kondi, de hát a futáshoz tél és hideg van..stb..stb.. Mozogni akarsz? Akkor találj rá módot és ne a kifogásokat gyártsd!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!