Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy nem unjátok magatokat...

Hogy nem unjátok magatokat halálra?

Figyelt kérdés
Gyűlölök péntek&szombat esténként itthon lenni, amióta ez a klubbezárás és tilalom van, max házibulit lehet szervezni, de amilyen gyökér szomszédaim vannak (sok vénember), tuti rendőrt hívnának.
2020. nov. 20. 23:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Van aki dolgozik ilyenkor 😔
2020. nov. 21. 04:39
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Buli nelkül is atjönnek a haverok meg mi is hozzajuk.

Nem kell ahhoz buli hogy legyen hangulat

2020. nov. 21. 07:41
 13/21 anonim ***** válasza:
14%
Akik itt vannak azok életükben nem jártak még egyszer sem egy diszkóban sem. Szerintem ha együtt érzést akarsz akkor valami Facebook csoportba menj.
2020. nov. 21. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

A magadfajta IQ 0-ák aztán pont tudják ki hol járt eddig :D

2020. nov. 21. 10:03
 15/21 anonim ***** válasza:
12%
Ki ismertem már ezt az oldalt, nektek a vírus előtt sem volt életetek, és a vírus után sem lesz.
2020. nov. 21. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Valahogy a világban mindig úgy van, hogy az ilyen nagy élettel jövő nyomik azok, akik azt sem tudjék, mi az :D
2020. nov. 21. 10:21
 17/21 A kérdező kommentje:

Gépezni nem akarok mert nem vagyok nolife kocka, sorry.

Kutyám nincs, majd egyet valamikorra veszek talán :D

2020. nov. 21. 10:25
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

#13 Mert ugye a "minden hétvégén bulizik" és az "egyszer sem járt diszkóban" között nincs átmenet...

Amúgy attól függetlenül, hogy rettentően zavar a kérdező hozzáállása (bocsi, az utóbbi hetekben nagyon megkeserítette az életemet egy önző, felelőtlen, nemtörődöm fisz), mert szar lehet a nulláról újratervezni.

"Gépezni nem akarok mert nem vagyok nolife kocka, sorry."

Némi casual gaming-től még nem leszel nolife kocka, sorry.

"Kutyám nincs, majd egyet valamikorra veszek talán :D"

Ha kutyázni akarsz, javaslom már most elkezdeni a szakirodalom bújását. Úgysincs jobb dolgod. Tapasztalatom szerint az emberek (ha volt kutyájuk, ha nem) nagy százalék nincs tisztában a kutyák igényeivel, testbeszédével, tanulási folyamataival stb. Az [link] szerintem elég jó kiinduló pont.

Amúgy én is a hobbikat ajánlom. Ha bármelyiket igazán JÓL akarod csinálni és nemcsak a felszínt kapargatni, sok időt, energiát kell beleölni. És nem hiszem el, hogy a bulizáson kívül soha semmi nem érdekelt.

Én fotózok. Amiben az a szép, hogy ott az okostelefon a kezedben, van benne fényképezőgép, akár most rögtön el is tudod kezdeni. De ha arra támadna igényed, egy belépőszintű váz, kit objektívvel, másodkézből nem egy ökör ár. Mivel nagyon sok műfaja, válfaja, ága-boga van, lehet hová fejlődni. És nagy társaság nélkül is lehet űzni.

Indulásnak a [link] tudás tere tök jó.

2020. nov. 21. 11:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert aki gépezik az egy "nolife kocka", mi? :DD

Ilyen alapon mondhatjuk, hogy aki bulizik az meg egy drogos alkoholista. 💁‍♂️

2020. nov. 21. 11:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Akik itt vannak azok életükben nem jártak még egyszer sem egy diszkóban sem. "

Képzeld, jártam, de nem szórakoztatott, egy szabadtéri rock koncertet többre értékelek, de megvagyok ezek nélkül is, mert más hobbim is van, szeretem járni a természetet, várost nézni, fotózni, szórakoztat az olvasás, a kreatív alkotó tevékenységek, most pl a papírfonással ismerkedek. Nem csak a bulizás létezik.

2020. nov. 21. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!