Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, ti hogy bírtok ki...

Csajok, ti hogy bírtok ki másfél órákat a műkörmösnél? Nem unjátok magatokat halálra? Miről lehet beszélgetni ott?

Figyelt kérdés
Szeretnék műkörmöt csináltatni de én már a fodrászt is amiatt nem szeretem h nem tudok miről vele beszélni. De oda évente 2-3szor megyek, műkörmöshöz meg havonta kéne menni... egy sima francia köröm meg 1.5-2 óra állítólag? Látom a plázákban ott ülnek ezeken a műkörmös standokon a nők órákig és mit csinálnak?
2014. okt. 15. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Van ahol van tv.
2014. okt. 15. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem járok műkörmöshöz, mindig fekete a körmöm és körömlakkal festem ki xĐ
2014. okt. 15. 18:34
 3/5 anonim válasza:
1,5-2 óra nem olyan hosszú szerintem. Alapból mondogatni fogja, hogy most tedd be a lámpába a kezed, most vedd ki, hogy akkor milyen formája legyen, most ne mozdítsd el a kezed. Igazából még ha nem is ismered a körmösödet, simán lehet beszélgetni akár "hülyeségekről" is. A szomszéd kutyájáról, aki sokat ugat, ruhaakciókról, stb. Alapkommunikáció. Mivel te vagy a vevő, ő pedig az "eladó" ezért alapból normálisan fog veled bánni, simán lehet velük trécselni
2014. okt. 16. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as köszi, akkor lehet h bátorkodom elmenni.

igazából sztem velem van a baj, mert folyton k.ssolok :D de ha ő hajlandó dumálni akkor nekem ok :D

2 óra nekem azért elég sok időnek tűnik...

2014. okt. 27. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan gyorsan eltelik az a másfél óra, jó mondjuk én ismerőshöz járok így van miről beszélgetnünk de szerintem ne fogd fel ilyen tragikusan mert kibírható :)
2014. okt. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!