Hogyan tudnék nyitott gondolkodású lányokkal beszélgetni divatról?
Az a helyzet, hogy bizonyos tekintetben furcsa az érdeklődési köröm. Nem is tudom, jó ötlet-e ide írni a problémámat, de talán még így anonim módon a legbiztonságosabb, és hátha változik valami. Szóval...
Az a baj, hogy bár fiú vagyok, de nagyon érdekelnek bizonyos, mondjuk úgy, "csajos dolgok", például a magassarkú cipők és a nőiesebb retikülök. Valamilyen szinten a manikűr, smink és műszempillák is. De ezekről egyszerűen képtelenség bárkivel is beszélgetni, internet ide vagy oda, mert csak negatív dolgokat kapok, még lányoktól is.
Persze ez nem annyira létkérdés, nem vagyok depressziós emiatt, de néha annyira jól esne csajos dolgokról beszélgetni valakivel, aki biztosan jobban is ért hozzá, és nyitottan áll hozzá különös dolgokhoz.
Nem tudom jó ötlet volt-e ide írni, de legalább kiírtam magamból egy kis stresszt.
Nem a levegőbe beszélek: bírom a Moschino táskákat, és szerintem alapvetően nincs semmi gond az egysoros műszempillákkal.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, legfeljebb privátban írom. Köszi, hogy elolvastál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!