Gyűlölök péntek&szombat esténként itthon lenni, amióta ez a klubbezárás és tilalom van, max házibulit lehet szervezni, de amilyen gyökér szomszédaim vannak (sok vénember), tuti rendőrt hívnának.
Ez egy tökéletes alkalom, hogy keress egy hobbit, ami elfoglal.
2020. nov. 20. 23:38
3/21 anonim válasza:
Van szamitogepem, meg tévém. Na meg internetem. Ebbol mar eleg sok mident kilehet hozni, nekem az a furcsa hogy ez valakinek nem megy, es sir a szaja hogy bruhuhu nem tudok bulizni.
2020. nov. 20. 23:41
4/21 anonim válasza:
Én már nem nagyon járok bulizni, de az éjszakai séták hiányától majd megőrülök. 8 előtt nem olyan pihentető a forgalom miatt. Kinek ártanék ezzel igazából?
Most fejeztem be a való világot, és most azt nézem, ahogy a kedvenc youtuberem veszekszik/verekedik. :D Ilyenekkel foglalom el magam.
Ha most lennék 18-19 éves már felkötöttem volna magam. (Akkor voltam a legbulizósabb.)
2020. nov. 20. 23:45
5/21 anonim válasza:
Hála az égnek nem olyan üres az életem hogy a bulika a minden, fel tudom magam találni anélkül is, így egy percig sem unatkozok :)
2020. nov. 20. 23:51
6/21 anonim válasza:
Internet, sorozatok, videojátékok, könyvek, zene, otthoni edzés, új receptek kipróbálása, programozás stb. Ha vannak hobbijaid nem nehéz elfoglalni magad.
2020. nov. 21. 00:04
7/21 anonim válasza:
Olvass, fizess elő netflixre/HBOra aztán csapasd. Keress egy hobbit: rajzolás, festés, edzés stb... Annyi mindent lehet csinálni. Sosem voltam az a nagy bulizós típus, mégis élek még, nem ölt meg az unalom. Ennyit tudok mondani fiatalember!
2020. nov. 21. 00:05
8/21 anonim válasza:
4-es vagyok.
Miért bántjátok, amiért bulizni szeretne? Teljesen természetes, hogy majdnem minden ember életében van 1-2 év, amikor a bulizás az első és legfontosabb. Ha valakinek pont most van ez az időszaka, az elég nagy tragédia. Nyilván vannak ennél sokkal súlyosabb problémák, de a magam szemszögéből nagyon kiábrándultam volna az egész életből, ha ez az egész 2013-2014 környékén lett volna. Ezért teljesen megértem a mostani középiskolásokat és a fiatal felnőtteket, hogy nehezen bírják.
2020. nov. 21. 00:06
9/21 anonim válasza:
Sosem volt olyan szakasza az életemnek, ahol a buli lett volna mindennél fontosabb és ezzel nagyon sok normális ember így van.
2020. nov. 21. 00:15
10/21 anonim válasza:
Én sose voltam bulizós, inkább kirándulok a kutyámmal, és 500m-es körzetben még a kijárási tilalom idején is kimehetek vele, ha úgy alakulna (bár ez ritka, mert olyankor inkább már ő is alszik). Gyönyörű a természet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!