Az új rendelet értelmében be kell zárnia az edzőtermeknek is?
Figyelt kérdés
Vagy nyitvatarthatnak egy meghatározott ideig? Pl. ha 8-tól kijárási korlátozás van, akkor mondjuk 7-ig?2020. nov. 9. 12:33
41/47 A kérdező kommentje:
40-es, volt akik szidták, lásd 17-es, 21-es, 33-as válaszok.
2020. nov. 9. 16:53
42/47 anonim válasza:
Hát, én nem szidtam.
Amúgy azon gondolkoztam még, hogy azt írod vannak edzettjeid, akkor igazából számíthat munkába járásnak, nem? Megmondod hogy edzőként (is) dolgozol, bemész a terembe felvenni videóra az edzést vagy online megtartani videochaten, hiszen mások nem mehetnek be, de ha neked ez munka akkor végülis....
Nem tudom, hogy ez belefér-e a szabályozásba, csak eszembe jutott hogy hátha ez megoldás lehet.
43/47 A kérdező kommentje:
Be kell zárnia a teremnek, nem tudunk bemenni sajnos.
2020. nov. 11. 10:04
44/47 anonim válasza:
Múzeumnak is be kell zárnia, én mégis bemehetek, mivel ott dolgozok. Munkát végezni lehet, csak vendégeket nem fogadhatunk.
Ezért gondoltam erre.
45/47 A kérdező kommentje:
Nem fogják azért kinyitni a termet, hogy én bemenjek oda. Mindegy, bízzunk benne, hogy csak 30 napig lesz így és nem tovább.
2020. nov. 11. 10:09
46/47 anonim válasza:
Ha ott dolgozol, akkor nem tiszta számomra, hogy miért ne nyitnák ki.... Na mindegy. Kitartás. :)
47/47 A kérdező kommentje:
Hát, mert nem éri meg nekik berendelni és kifizetni a recepcióst, takarítót, mert én bent vagyok. Plusz gondolom nem akarják fizetni feleslegesen a vizet, villanyt, felfűteni a termet egy emberért.
2020. nov. 11. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!