Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az új rendelet értelmében be...

Az új rendelet értelmében be kell zárnia az edzőtermeknek is?

Figyelt kérdés
Vagy nyitvatarthatnak egy meghatározott ideig? Pl. ha 8-tól kijárási korlátozás van, akkor mondjuk 7-ig?

2020. nov. 9. 12:33
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
"Zárt kapuk mögött mehetnek, a játékosok saját felelősségére." - de én sportolhatok saját felelősségre, értem.
2020. nov. 9. 13:05
 12/47 A kérdező kommentje:
Akarom, mondani én NEM sportolhatok saját felelősségre.
2020. nov. 9. 13:06
 13/47 anonim ***** válasza:
87%
De sportolhatsz sajat feleossegdre, otthon vagy a szabadban egyedul.
2020. nov. 9. 13:12
 14/47 anonim ***** válasza:

Be kell zárni. Le van írva szó szerint.

Sportmérkőzésre sem lehet menni.

2020. nov. 9. 13:13
 15/47 anonim ***** válasza:
Igen, be.
2020. nov. 9. 13:15
 16/47 anonim ***** válasza:
0%
Igen, sajnos be kell zárni rövid időre az edzőtermeket is. Ellenben ha komolyan veszed a fittséget, addig tudod helyettesíteni a kieső mozgássort kocogással. Azt lehet egyedül, az utcán, parkban is. Az állóképességed nem fog elveszni és kisebb súlyokat otthon is tudsz piszkálni, ha már végképp "nem bírsz magaddal".
2020. nov. 9. 13:20
 17/47 anonim ***** válasza:
34%
#16: de gondolom az a lényeg, hogy lássák a többiek is, hogy milyen vastag az aranylánc a nyakában, meg egyedül nem poén kiabálni súlyemelés közben, hogy "cááááá"
2020. nov. 9. 13:23
 18/47 anonim ***** válasza:
Amatőr csapatsport se lehet. A profi versenyzőknél meg nem kis pénzek mozognak, mind a fizetés, mind a szponzorok felől-felé, ezért is engedték ezeket. Innentől fogva a profi csapatok tagjaira és vezetésére van bízva, hogy pályára lépnek-e vagy sem.
2020. nov. 9. 13:25
 19/47 anonim ***** válasza:
77%

Sportolhatsz, semmi nem tiltja. Csak nem csoportosan.

2020. nov. 9. 13:28
 20/47 anonim ***** válasza:
60%

A súlyemelést hogy helyettesíti a kocogás?

Sokaknak elég jelentõs életminõség romlást jelent, ha nem emelgethetnek 100 kilókat.

Nekem pl inzulin rezisztensként és monoton fizikai munkát végzõként elengedhetetlen ahhoz, hogy be fájjon a hátam, vagy hogy meg tudjak enni napi egy szelet kenyeret büntetlenül.

Panellakóként pedig tekintettel kell lennem a szomszédokra és nem állhatok neki reggel hatkor vagy este tízkor 100 kilóval dobálózni.

Emellett krónikus betegeket és idõseket, akikre veszélyes ez a vírus, nem szoktam látni a teremben, szóval nem értem, hogy védi õket ez az intézkedés.

A magánéletben, ha "gyúrósokkal" kell keveredniük, akkor meg tudnák oldani védõöltözetben, de másra mutogatni könnyebb, mint felelõsséget vállalni a saját egészségükért.

2020. nov. 9. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!