Az új rendelet értelmében be kell zárnia az edzőtermeknek is?
Sportboltokban lehet kapni rudat és tárcsákat is, nem csak kis kézisúlyzót. :)
32-es válaszom miért lett lepontozva? Tényleg lehet venni, pl. Dechatlonban, van webshopjuk, bárki megnézheti hogy ott van... többféle rúd, többféle tárcsa.
?????
Kösz, 32-es, akkor majd a 28 nm-es panelba veszek egy rudat, meg 120 kilónyi súlyt, de ugye kellene egy pad is még minimum, szóval mind a pénztárcám, mind az alattam lakó nagyon fog örülni... egyéb jó tanács?
Esetleg arra is van ötleted, hogy az edzettjeimmel mi lesz? Bevételem honnan lesz?
Csak van valami sportolásra alkalmas, pár négyzetméteres hely a környéken. :) Mikor én panelban laktam, ott pl. volt aki a pincében rendezett be magának egy kis konditermet súlyzókkal meg gépekkel, és NEM, ezzel nem azt írom hogy most vegyél egy pincét hirtelen, csak példaként, hogy panelban is lehet erre helyet találni.
Nálunk a környéken a csajszi aki edzéseket szokott tartani, már posztolta hogy mostantól videokonf. edzések lesznek, ő így oldja meg az edzettjeit.
"Csak van valami sportolásra alkalmas, pár négyzetméteres hely a környéken" - nincs sajnos. Nincs pincém sem, van egy közös tárolóhelyiség, ami tele van kacattal, és nyilván nem hagynék ott drága berendezést.
Sajnos az edzettjeim szintén nagy súllyal edzenek, nem tudnak otthon ugyanúgy edzeni, sokuk versenyre készült. Most nem a kifogásokat keresem, és értékelem őszintén, hogy megoldásokat próbálsz keresni számomra, de sajnos ezek esetemben nem működnek.
Nekem nincs pofám online edzésekért pénzt kérni, én nem erre szakosodtam, és rengeteg direkt erre kitalált profi platform van szinte fillérekért. Ha keresnék is valamit, semmire nem mennék vele.
Másik kérdés, hogy mi lesz a teremmel, túléli-e a bezárást másodjára is.
Tudom, hogy legszebb öröm a káröröm, meg divat szidni a "gyúrosokat", csak az nem jut már el sok ember agyáig, hogy sok embernek az edzőterem munkahely. Többek között nekem is. A betegségeimről meg nem is beszélve. Na, de majd lesz valahogy. A pénzt, amit vállalkozásfejlesztésre szántam max felélem.
Kérdező, Magyarországon a sport és az egészséges életmód nem divat, így az emberek nem tudják elképzelni azt, hogy egyeseknek ténylegesen érvágás, hogy nem tudnak sportolni 1 hónapig normális körülmények közt.
Az elhízás, rák, szív és érrendszeri betegségek okozta halálozások vezető listáján vagyunk, melyekben mind-mind nagy szerepet játszik a mozgásszegény (magyarok által imádott) életmód. Éppen ezért ne várj szimpátiát attól a közösségtől, ahol a napi 800 megtett lépés már luxusnak számít.
Direkt írtam, hogy csak ötletként említem. Sehol nem szidtam a "gyúrósokat"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!