Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az új rendelet értelmében be...

Az új rendelet értelmében be kell zárnia az edzőtermeknek is?

Figyelt kérdés
Vagy nyitvatarthatnak egy meghatározott ideig? Pl. ha 8-tól kijárási korlátozás van, akkor mondjuk 7-ig?

2020. nov. 9. 12:33
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
39%
Otthon ugyanúgy kajálhatod a fehérjeport. Majd többet posztolsz instagramra meg tiktokra, ezzel helyettesítve a haverok előtti villogást. Nagy ügy? Súlyemelés? A gravitáció az edzőtermen kívül is működik. Emelgesd otthon a bútort vagy az autót.
2020. nov. 9. 13:57
 22/47 anonim ***** válasza:
43%
Általában az antiszoc, elhízott lúzerek azok, akik még örömtapsolnak is annak, ha az ember nem tud sportolni menni. Csak elfelejtik, hogy a sportolók 1 hónap múlva visszatérnek a rendes kerékvágásba, míg ők maguk ugyanolyan visszataszító lúzerek magadnak 🙂
2020. nov. 9. 14:09
 23/47 anonim ***** válasza:
43%
Hát még az milyen életminőség romlással jár, amikor a kórházban fekszel lélegeztetőgépen. Azt gondoltam, hogy nyár óta senki nem hozza fel már indoknak semmire azt, hogy a covid-19 csak az időseket meg a betegeket veszélyezteti.
2020. nov. 9. 14:17
 24/47 anonim ***** válasza:
25%

Én speciel sokkal többet sportolok, mióta covid és "maradjotthon" van, így kényelmesebben van rá időm és lehetőségem. Nem értem, miért ne lehetne sportolni, mikor semmi nem tiltja...??

2020. nov. 9. 14:24
 25/47 anonim ***** válasza:
24%
22: Vékony vagyok, rendszeresen sportolok, van családom és barátaim. Sőt, eddig konditerembe jártam :D De, most rohadtul nem ez a legnagyobb problémám, hogy vajon meddig lesz zárva a terem. Azért ennél vannak fontosabb dolgok is. Sportolni, mozogni meg otthon is lehet.
2020. nov. 9. 14:26
 26/47 anonim ***** válasza:
43%

"Hát még az milyen életminőség romlással jár, amikor a kórházban fekszel lélegeztetőgépen. Azt gondoltam, hogy nyár óta senki nem hozza fel már indoknak semmire azt, hogy a covid-19 csak az időseket meg a betegeket veszélyezteti."

Persze, mert az 50 millió igazolt fertõzött mindegyike lélegeztetõn volt/van🙄

Valójában a többség egy a gyártó szerint diagnosztikára teljesen alkalmatlan teszt nélkül nem is tudná, hogy koronás.

2020. nov. 9. 14:48
 27/47 A kérdező kommentje:

"de gondolom az a lényeg, hogy lássák a többiek is, hogy milyen vastag az aranylánc a nyakában, meg egyedül nem poén kiabálni súlyemelés közben, hogy "cááááá" - most tudnék írni neked valamit, csak letiltanának.

6 féle diagnosztizált hormonzavarom van, a diéta és a sport majdnem az összes értékemet helyretette. Erre építettem egy vállalkozást is, most annak is annyi ki tudja, mennyi ideig.

Akik itt okosan megmondják, hogy "otthon is lehet edzeni, meg menj el kocogni", azoknak nem sok köze van a sporthoz. Az otthoni lötyögésednek max azért érzel sportértéket, mert eddig nem csináltál semmi érdemlegeset életed során és most megememlsz két liter ásványvizet és izomlázad van, aztán nyugtázod a napot.

2020. nov. 9. 15:23
 28/47 anonim ***** válasza:
6%

Lehet venni súlyzókat is, nem csak kocogni lehet otthon.

2020. nov. 9. 15:25
 29/47 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálatos módon igen. A miértjét ne kérdezd, hisz nincs értelmes indok rá. Oda meg vissza mehetsz autóval, lehet munka után mész, és pont útba esik... Vagy lehet egyedül odakocogsz, amit meg eztán sem lesz tilos. Bent viselsz maszkot (még ha sz*rt sem ér), fertőtleníted amit használtál, stb.

22, neked külön aláírnám: Üdvözlettel, egy antiszoc, elhízott "lúzer"

2020. nov. 9. 15:26
 30/47 anonim ***** válasza:
34%
Kettlbellre járok az edzőnk tavasszal adott súlyt és feladatokat is. Ha becsületettel végigcsináltuk garantált volt az izomláz és a fejlődés. Nem kell hozzá 100 kg, elég 16-20 kg és egy jól felépített edzésterv. A boltok nyitva vannak még, szóval a kajára ugyanúgy lehet figyelni. Kardió gép helyett lehet lépcsőzni a lépcsőházban meg futni pad helyett a parkban, csak egy kicsit jobban fel kell öltözni.
2020. nov. 9. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!