Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Jól értelmezem hogy idén új...

Jól értelmezem hogy idén új rendelet szerint már nem kell bejelenteni ha tb. járulékot magam után szeretném fizetni?

Figyelt kérdés
A nav-nál azt írják hogy módosult az eljárás és automatikusan értesítenek ha senki nem fizeti a tb-m és nekem kell. Eddig magam után fizettem most dolgoztam 2 hetet de nem vált be most mikortól kell újra fizetnem?
2020. szept. 20. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Értesít a nav, nem kell regisztrálnod.
2020. szept. 20. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

A július 01. utáni időszakot érintő kötelezettségek miatt már nem kell bejelentkezni.

Kiszámolod pontosan, hogy hány napig állt fenn a munkaviszonyod (ha az volt és nem más), és annyi napig nem kell fizetned magad után az egészségügyi szolgáltatási járulékot. Ha ez több, mint 45 nap lenne, akkor maximum 45 napig. Ha kevesebb, mint 45 nap lenne, akkor a kevesebb napig nem kell fizetned.

2020. szept. 21. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!