Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Azt miert csinálják az emberek...

Azt miert csinálják az emberek hogy mások vágyait csinaljak meg maguknak/utánoznak?

Figyelt kérdés

Szántalanszor feltünnek de itt is olvasom az olyanokat mikor másokat majmolnak az emberek.

Pl ha en ki akarom festeni a kecom es erröl mesélek a baratom es bnöm is neki állt atfesteni amiben laknak.

Vagy ugy volt baràtom tud hozni nekem külföldröl vmi olcsobb kocsomit erre a bnöm rittig azt kért az autoszerelö párjátol hogy intézzenek neki autot.

Ha kiprobálok vmi uj sminket másik héten màr azzal jön velem szembe egy ismim akinél voltam.

Vagy a sok munka miatt el akartam menni massziroztatni mindenkinek ezt fujtam hogy de jo lenne(de nekem drágàk), erre kollegam közli hogy ö elment masszázsra de jo volt.

És ez még hagyjàn. Mindezek es hasonlok után meg nekem "verik a mellüket", hogy ö kifestett, kapott autot, ugye milyen jo az Ö sminkje? Es azt várják hogy váölba veregessem öket meg gratulálgassak.

2020. nov. 1. 08:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az haggyján, de mikor abból űz sportot valaki, hogy a barátnőinek tetsző összes pasijával ő jön össze, na az a marha ciki.

Ez is az amugy, mert nem a saját vágyaival foglalkozik,v agy nem azzal, hogy fejlessze a fantáziáját a vágyai megfogalmazásához, helyette ugy viselkednek mint valami lusta kissulis gyerekek, akik az osztálytársuk házi feladatát vagy dolgozatát másolják.

Előbb utóbb úgy is rájönnek, és előbb utóbb úgy is unalmas lesz nekik, pláne ha elő állsz valami olyan vággyal ami szöges ellentéte önmaguknak.

2020. nov. 1. 09:22
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerintem en csak epp nem èrdekkapcsolatnak nézek egy akarmilyen kontextust

Hidegen hagy mások miken görcsölnek, ha vki uj cipöt akar venni en nem rohanok a boltba hogy nekem is kell, az biztos.

2020. nov. 1. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Nagyon régről ismerem őket, és azóta utánoznak. Mondtuk nekik, hogy megyünk valahova nyaralni, két hét múlva onnan posztoltak, aztán mesélték, hogy milyen jó volt nekik. Elkezdtem sportolni valamit, egy hét múlva arról ment ki facebookra a kép, hogy ők is azt csinálják. Új bútort veszünk, még előttünk muszáj venniük. Legjobb, amikor beállítják úgy, mintha mi másoltuk volna őket.

Szerintem ne számolj be nekik arról, hogy mit csináltál/fogsz csinálni, meg se említsd. Nekem az működött. Meg kezdd el te is utánozni őket! Ha megsértődnek, hagyd őket a francba! Ilyenekért nem kár.

2020. nov. 1. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért itt meghallgatnam a másik felet is mert sok olyan embert is ismerek akik azt hiszik körülöttük forog a világ és mindenki olyan akar lenni mint ők miközben a kutya nem törődik velük és olyanokba látnak utanzast hogy nyáron füvet nyír mindenki ősszel meg levelet gereblyez

Nálad is érzek valami hasonló üldözési mániát

Gondolom max 20 éves lehetsz

Majd kinovod

2020. nov. 1. 10:14
 15/15 A kérdező kommentje:

Ugy van ahogy leirtam.inkabb te ne láss benne mást utolsó

Nem gyözködés miatt irtam ki hogy kivülálloknak bizonygassam mi van, hanem a hátterére lennék kivancsi az ilyen embereknek hogy ez miböl jön.

2020. nov. 1. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!