Azt miert csinálják az emberek hogy mások vágyait csinaljak meg maguknak/utánoznak?
Szántalanszor feltünnek de itt is olvasom az olyanokat mikor másokat majmolnak az emberek.
Pl ha en ki akarom festeni a kecom es erröl mesélek a baratom es bnöm is neki állt atfesteni amiben laknak.
Vagy ugy volt baràtom tud hozni nekem külföldröl vmi olcsobb kocsomit erre a bnöm rittig azt kért az autoszerelö párjátol hogy intézzenek neki autot.
Ha kiprobálok vmi uj sminket másik héten màr azzal jön velem szembe egy ismim akinél voltam.
Vagy a sok munka miatt el akartam menni massziroztatni mindenkinek ezt fujtam hogy de jo lenne(de nekem drágàk), erre kollegam közli hogy ö elment masszázsra de jo volt.
És ez még hagyjàn. Mindezek es hasonlok után meg nekem "verik a mellüket", hogy ö kifestett, kapott autot, ugye milyen jo az Ö sminkje? Es azt várják hogy váölba veregessem öket meg gratulálgassak.
Egy példa innen a gyk-rol valaki kiirt valami sulis kérdés, és egy válaszbol részlet:
"amit iskolának hívtak, én vittem a legtöbbre :D A többiek álmait is megcsináltam, had' irigykedjenek ha megtudják."
Miert fogod fel ugy, hogy majmolnak? Te beszelsz rola mert tervezel valamit … ezzel a masiknak is otletet adsz, hogy festeni kellene … ez a masik meg is valositja es orul neki … erre te nem tudsz orulni az oromenek mert azt hiszed teged majmolt.
Te csak csomo voltal a zsebkendojen es a hatasodra megtette amit kellett.
Példaképnek lenni akit kovetnek a tobbiek inkabb buszkeseg, mint fel kellene haborodni rajta.
Erdekes, a kozossegi oldalakon pont az a lenyeg, hogy minél tobben kovessek az embert.
Fene tud mar eligazodni a mai világban!
5# nem hiszem hanem tudom.
Hirrelen mindenkinek az kell ami nekem vagy hirtelen mindenkinek az lesz a celja mint nekem, veletlenül sem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!