Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha félek új...

Mit csináljak, ha félek új társaságba menni?

Figyelt kérdés
Küzdősportra szeretnék járni, de stresszes mivel egyszer egyik sportban nagyon kiutáltak, folyton üvöltöztek velem a csapattársak. (még 1 lány ugyanígy járt) Nem vagyok jó az ismerkedésben, és eléggé introvertált vagyok, ezért félek új sportra járni. (amin mostmár szeretnék változtatni, csak nem tudom hogyan)

2020. szept. 23. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen sport volt az előző, de ha csapatsportról van szó, akkor valószínűleg itt nem lesznek hasonló élményeid. Előbbinél szerintem jellemzőbbek ezek a konfliktusok az emberek között, mert rá vagytok kényszerülve, hogy együtt dolgozzatok, és ezért együtt nyertek vagy buktok el. Egy küzdősportnál ez semmiképp se ennyire hangsúlyos. Ha párban is kell gyakorolnod valakivel, akkor valószínleg olyannal raknak össze, aki veled egy szinten van.
2020. szept. 23. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!