Arra miért nem gondol senki ebben a kib*szott elvárásokkal teli világban, hogy az önbizalom hiányos emberek egy-kettőre összeroppannak a súly alatt?
Figyelt kérdés
A kutyát se érdekli, hogy mi van pl. az LMBT+ emberekkel vagy a magamutogatós tinédzserekkel. Miért nem foglalkoznak azok a k*rva nagyokosok ott fent inkább az olyan emberekkel, akik a társadalom legalján vannak? És akkor ne a világ legyen a hibás... Hanem nyilván én, aki a rossz neveléstől szerteszét szakad, hogy megéljen valahogy ezen a Földön. Nyilván egyszerűbb belehápogni két fiú/lány szerelmi életébe, mint abba, hogy esetleg egy szerencsétlen emberen segíteni. Nem iszunk kólát többet, mert két fiú egymásra mosolyog egy k*rva plakáton, de az már derogál, hogy tisztességesen ellásunk egy rászorulót. Legyen a parlament tetőtől talpig színarany és az senkit ne érdekeljen, hogy más az utcán éhezik. Gratulálok! Ezt már hívhatjuk fejlődésnek... Vagy nem.2020. okt. 4. 20:24
41/50 A kérdező kommentje:
Hm... Máskor is idejövök kiadni magamból a problémáimat. Legalább elterelte a figyelmemet az, hogy vannak nálam idiótábbak is szerencsétlenebbek a világon XDDD
2020. okt. 4. 22:17
42/50 A kérdező kommentje:
40. Hát mert azokat nézed le, ami te is vagy.
2020. okt. 4. 22:18
43/50 anonim válasza:
Nem is tudom ki van megkeseredve... Te tényleg nem vagy százas.
44/50 anonim válasza:
#42: Ehhez képest nem sírok, hanem vittem valamire, talán nem is kevésre.
45/50 A kérdező kommentje:
44. Ki mondta, hogy ők sírnak? Ki mondta, hogy én függő vagyok?
2020. okt. 4. 22:46
46/50 anonim válasza:
Valaki lője már le...😨 Ez menthetetlen.
48/50 A kérdező kommentje:
47. Már miért sírnék? Inkább kiakadok azon, ami ezen a Földön megy. Mindegy, hogy mit teszel, úgyis találnak benned hibát, úgyis eltaposnak és nevetnek rajtad. Pedig csak nem vagy épp olyan intelligens, mint ők. Igen, ezért már bántani kell valakit...
2020. okt. 5. 13:25
49/50 A kérdező kommentje:
46. 🙃
2020. okt. 5. 13:41
50/50 A kérdező kommentje:
LoL, kiadta a saját kérdésem. Nézem, ki a fene másolta le. Üdv újra itt!
2020. okt. 11. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!