Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Arra miért nem gondol senki...

Arra miért nem gondol senki ebben a kib*szott elvárásokkal teli világban, hogy az önbizalom hiányos emberek egy-kettőre összeroppannak a súly alatt?

Figyelt kérdés
A kutyát se érdekli, hogy mi van pl. az LMBT+ emberekkel vagy a magamutogatós tinédzserekkel. Miért nem foglalkoznak azok a k*rva nagyokosok ott fent inkább az olyan emberekkel, akik a társadalom legalján vannak? És akkor ne a világ legyen a hibás... Hanem nyilván én, aki a rossz neveléstől szerteszét szakad, hogy megéljen valahogy ezen a Földön. Nyilván egyszerűbb belehápogni két fiú/lány szerelmi életébe, mint abba, hogy esetleg egy szerencsétlen emberen segíteni. Nem iszunk kólát többet, mert két fiú egymásra mosolyog egy k*rva plakáton, de az már derogál, hogy tisztességesen ellásunk egy rászorulót. Legyen a parlament tetőtől talpig színarany és az senkit ne érdekeljen, hogy más az utcán éhezik. Gratulálok! Ezt már hívhatjuk fejlődésnek... Vagy nem.
2020. okt. 4. 20:24
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
66%

Nem a politika hibája, ha te önbizalomhiányos vagy.

Tudod, felelősséget kéne vállalni a saját életedért, tetteidért, és nem másokat hibáztatni és kifogásokat keresni.

Mindenki saját életének a kovácsa. Ha elb..szod, arról csak te tehetsz.

Osztom 100%-ban a 3. válaszoló válaszát.

2020. okt. 4. 20:43
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Most igazából rendeljen ki az állam ingyen egy pszichológust melléd mert sz/r gyerekkorod volt, vagy mit szeretnél?

Vagy csak valaki megbántott és inkább itt nyavajogsz, mint a facebookon?

(Nekem is gondok vannak az önbizalmammal, mielőtt rákezdenél, de nem az államtól várom a segítséget, hogy majd az ölembe pottyan az önbizalom és kiegyensúlyozottság.)

2020. okt. 4. 20:43
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te is csak siránkozni tudsz és mindent a politikára fogsz. Tegyél magadért és könnyebb lesz az életed. Tök idegen emberek nem fognak bekopogni hozzád és átnyújtani egy szatyorban 10 millió forintot, hogy itt van fiam a segítség, boldoguljál. Meg gondolom akkor az lenne a gond, hogy miért nem 20 milliót adnak.

Nők. Feltételezhetően nem nézel ki jól, kevés az önbizalmad. De biztosan 1000 féle kifogásod van, hogy mozogjál intenzívebben. Pl. a legtöbb kövér pasi azt állítja, hogy ehhez pénz kell. Pedig nem. Ahhoz, hogy naponta átgyalogolj az 5 km-re lévő Paráznafalvára és onnan vissza, ahhoz nem kell pénz. A fekvőtámaszhoz, súly emelgetéséhez és a felülésekhez sem. Csak rengeteg akarat és kitartás.

Most csak néhány példát mondtam az élet egy-két problémájára. De biztosan meg tudod magyarázni, hogy te miért nem tudsz megvalósítani dolgokat. Ismerek ilyen embereket. Egész nap csak simogatják a telójukat, rimánkodnak, de két db gyufaszálat nem tesznek keresztbe a siker érdekében.

2020. okt. 4. 20:46
 14/50 A kérdező kommentje:
Az ember itt megszakadhat, mert ha nem 100 felett van az IQ-t máris ki vagy nézve a tömegből, egy szerencsétlen szar vagy, akin mindenki nevethet. Nem marad neked más, mert nem olyan családban nőttél fel, ami támogatna, kitaszított leszel, pedig még csak nem is tehetsz róla. Lapátolhatod a szart éjjel-nappal kis összegért, mert úgyse vinnéd többre. Máshoz se ért ez a társadalom, csakhogy a gyengébbet lenyomja, átverje. És amikor mondasz csak egy apró kis hülyeséget, mindenki fújól téged, tehetsz mellette akár egy csomó jó dolgot. Ezek után legyen még önbizalmad is... Ja és persze azért is te vagy a hibás, hogy valahogyan próbálsz beilleszkedni a társadalomba, mert ha szembemész vele, akkor is elítélnek. De úgy hogy a francba, ha már olyan dologért megszólnak, ami amúgy a kutyát se érdekli?
2020. okt. 4. 20:47
 15/50 A kérdező kommentje:
11. Hol írtam olyat, hogy a politika hibája az önbizalom hiány? Én csak azt mondtam, ha már valakik vezetnek egy országot, ne nyomják el azt, aki nem viheti többre, mint ami. És ez így van, mert tehetsz akármit, keretek közé zárnak úgyis.
2020. okt. 4. 20:50
 16/50 A kérdező kommentje:
11. Ja igen... És még annyi, ha már valaki politikus, vagyis kb. egy országért felel, felemelhetné a nagy seggét abból a vörös bársonyos szégből, és fejleszthetné a saját országát előre, nem csak aranyra festjük a parlament falait meg dicsekedünk vele, hogy "nézd már milyen fasza, nálatok ilyen nincsen".
2020. okt. 4. 20:55
 17/50 A kérdező kommentje:
Ja persze, HÜLYE VAGYOK, a színaranyat nem festik...
2020. okt. 4. 20:56
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem elveszteni a fonalat 😂Akkor most nem osztogatod szét a nemlétező vagyonod mielőtt itthagysz minket? 😂
2020. okt. 4. 20:59
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

"ne nyomják el azt, aki nem viheti többre, mint ami."

De ha ne mviheti többre, akkor igazából nincs is elnyomva. Mert nem az elnyomás miatt nem viszi többre, hanem azért, mert nem képes többre. Tehát csak magának köszönheti, hogy nem viszi többre és nem az orbánviktorsorosgyörgypatásördögmedvedisznóember hibája

2020. okt. 4. 21:02
 20/50 A kérdező kommentje:
A 9. pedig ékes példája annak, amit mondtam. Valaki rászokott a kábítószerre, egy idő után már tudatában sincs azzal, hogy mit csinál és az embernek erre mi a reakciója? Hadd haljon bele, megérdemli. Ne... Ne adj neki tanácsot, ne mutass neki jó irányt, kit érdekel, hogy mi lesz vele. Remélem ezt a mentalitást az élet visszafizeti neki.
2020. okt. 4. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!