Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha élni szeretnék de nincs...

Ha élni szeretnék de nincs kivel, akkor mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi életem nincs, egyedül minden szar. Ha lenne barátnőm, komoly kapcsolat minden jó lenne. És nem ilyen szar. Semmit nem lehet élvezni egyedül. Egyszerűen semmit nem ér az élet ha nincs társam, erre jöttem rá. De a csajozás sem erősségem. Annyira jó azoknak akik komoly kapcsolatban vannak. Tényleg semmit nem ér az élet, nem viccelek. Lenne egy társam akkor közösen élhetnénk végre, ki élhetnénk magunkat. Nyaralás meg minden jó stb stb.

2020. szept. 18. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Ahhoz, hogy baràtnőd legyen, tenned is kell valamit. Egy tartòs, boldog kapcsolat folyamatos munka, ès nem csak ùgy kipattan a semmiből, ismerkedès , randizàs -több emberrel is egymàs utàn- előzi meg. Nem valòszínű, hogy elsőre megtalàlod a ,,nagy ő"-t, de élvezd az oda vezető utat.

Ha erre vàgysz, akkor kezdd el ma. Àpold, csinosìtsd ki magad, ùgy vonzò egy ember, ès alap, hogy evvel a màsikat megtiszteled. Hìvj el valakit randizni. Ne akard minden bànatod a nyakàba zùdìtani, nem a pszichològusod, ne akraj szerelmet első làtàsra, ne tervezz közös èletet, esküvőt pàr randi utàn. Legyen valami èrtelmes beszèdtèma a tarsolyodban, kèrdezz is, figyelj a màsik mondanivalójàra is. A màsik fèl ha nem viszonozza a tiszteletet, ha nincs közöttetek vonzalom, akkor tedd meg azt a szìvesseget mindkettőtöknek, hogy tovàbblèpsz.

Tegyèl valamit azèrt, amit el akarsz èrni, e nèlkül csak àlmodozàs.

U. i. hàny èves vagy?

2020. szept. 18. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Ne siránkozz, hanem húzzál el pszichológushoz!
2020. szept. 19. 07:37
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Hogyha belefér a keretedbe esetleg lehetne valami háziállatod. Vele törődhetsz nyugodtan és viszont fog szeretni addig amíg nincs ember a közeledben.

Ne érezd magad ennyire reménytelennek,igazuk van a fentieknek tenned kell azért hogy legyen egy komoly normális baràtnőd. Sok sikert!

2020. szept. 19. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nézz be a párkapcsolati s szexuális problémák rovatba, aztán rájössz, hogy milyen sz@r a párkapcsolattal is az élet:DDD
2020. szept. 19. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Ne rinyálj, azt a csajok nem szeretik, a pesszimista emberek annyira lehúzóak, ilyenektől menekül mindenki. Akkor sem változnál ha lenne valakid, akkor éppen mást okolnál azért, mert nem vagy boldog. Én 26 éves vagyok, egyedül vagyok és boldog vagyok. Dolgozom, utazom ( idén mondjuk keveset) barátokkal összeülünk iszogatni vagy filmezni, igazából annyira ki van töltve az időm, hogy sokszor azzal küzdök, hogy nem tudok 1-1 találkozót belepréselni még az időmbe. Nem görcsölök azon, hogy lesz-e valakim, ha valakit meg kell ismernem azt úgyis elém dobja a sors, de az az igazság, egyedül annyira jól el vagyok, hogy nem igazán keresek senkit. Foglald el magad, keress egy hobbit, szerezz barátokat, fejleszd önmagad ( testileg, szellemileg) és engedd el a görcsös párkeresést, próbálj meg ismerkedni, legyél pozitív, de ne görcsölj rajta, ha nem jön össze azonnal, tanuld meg önmagadat szeretni és önmagaddal időt tölteni. Ha jól érzed magad a bőrödbe, az emberek szívesebben töltenek veled időt és bizony a lányokat is jobban fogod érdekelni.
2020. szept. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!