Ha élni szeretnék de nincs kivel, akkor mit lehetne csinálni?
Szerintem meg van ráció abban amit a kérdező mond. Vannak olyan emberek akik annyira magányosak hogy előbb elmegy az életkedvük, aztán egyre több mentális betegséget produkálnak, és mind a magányra vezethető vissza. Én is így jártam, és pontosan tisztában voltam vele hogy minden bajomat a magány váltja ki. A környezetem persze nem hitt nekem, mindenki okosabb volt és elláttak jobbnál-jobb tanácsokkal hogy hogy tudnék kimászni ebből az állapotból, meg hogy mit kéne tennem.
Azt mondták hogy egy kapcsolat nem segítene, ugyanilyen lenne minden, meg amúgy se ismerkedjek, kinek kéne egy gondokkal teli ember.
Én mégis elkezdtem aktívan ismerkedni, és találtam olyat akinek kellettem. Mindenki talál olyat akinek pont ő kell.
És mit ad isten, egyre jobban lettem. Sikerült kimászni a gödörből. Tudtam hogy egy társra van szükségem, és igazam lett. Éreztem hogy a magány az ami lehúz, és tudtam hogy az ismerkedés a megoldás.
Kérdező, ez tök jó hogy felismerted hogy mi hiányzik, illetve hogy mitől érzed rosszul magad az életben. Az első lépést már meg is tetted. Sokan azt sem tudják hogy mi okozza a problémáikat, te tudod, ez már valami. Ismerkedj és ne add fel, addig menj amíg nem érsz célba.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!