Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg gáz, hogy olvasok,...

Tényleg gáz, hogy olvasok, plusz ez a zene?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, és imádok olvasni. Legtöbbször fantasy regényeket olvasok (pl.: Sarah J. Mass: Üvegtrón sorozat, vagy a Tüskék és rózsák sorozat, vagy volt egy vámpíros-romantikus téma, amit a könyvtárból szedtem, nem emlékszem a címére), és a "barátaim" (haverok) sokszor szekálnak, hogy olvasok.

Pluszba hozzá jön, hogy olvasás közben ilyen zenéket hallgatok: https://www.youtube.com/watch?v=Tazx_vCZCv4

Ez a mai világban tényleg ennyire gáz? Ha egy közel harminc éves férfi 1-2 órára menekül a valóság elől ilyen formában, azt el kell ítélni?

Vagy nekem vannak hülye barátaim?:C

2020. szept. 10. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem az a fura, hogy 30 évesen ilyen könyveket olvasol.

Ezek tiniregények, tinédzser-szintű jellemekkel, konfliktusokkal és történésekkel, nekem abszurd, hogy valakit kielégítenek ezek a könyvek 20 éves kor felett.

2020. szept. 10. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Én több "gyerekkönyvet" is elolvastam már 25 éves korom óta, nagyon tetszettek.

2020. szept. 10. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Én is imádom a fantasy témájú könyveket/filmeket, abszolút nincs benne semmi gáz. Én a helyedben új barátokat keresnék.
2020. szept. 10. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát vannak, akik szerint minden gáz, ami nem tuctuc vagy az aktuális trendi megagiga egynyári sláger. De ki nem szrja le az ilyeneket?

Olvass és hallgass azt, amit szeretsz, amitől jól érzed magad.

2020. szept. 10. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!