Mi végül is már általánosban buliztunk. Azok a felsős farsangok... Volt Dj, fények, füst, szendvics büfé, szóval az a része is megvolt, hogy elszórtunk egy csomó pénzt, szülő max 1-2 😂 17 éve mi voltunk a "nagy lányok" haspólóban jártunk minden mennyiségben, meg trapéznaciban. Valamilyen szinten az is buli volt.
A rendes "nagy bulikba" voltam párszor, de inkább egyetem alatt. Ott ha épp nincs párod, akkor lehet nézelődni, meg koptatni, aki nem tetszik. Viszont lehet én öregszem, bár nagyon szeretem a bulikat, de zavar a mostani pasik rámenőssége, mikor látja, hogy van párom, előtte még vele táncoltam vagy smároltam, erre ha 2 percre magamra maradok egyből jönnek "ismerkedni". Még amelyik le is szólít az még rendben is van, de többen úgy közlekednek a tömegben, hogy rámarkolnak a csajok fenekére. Nem tudom valahogy az egyetemi bulik an nem ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!