2/12 anonim válasza:
Én 17 vagyok, de rendes buliban még én sem voltam :D
4/12 anonim válasza:
Miért, kőbe van vésve, hogy mindenkinek kötelező bulizni járni vagy mi?
6/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én 25 vagyok, és olyan "igazi" buliba én sem voltam, bár nem is vágytam rá sose. Max baráti összejövetelek...
De engem bárki kérdez, inkább leülök magamban olvasni.
7/12 anonim válasza:
Én lassan 20 évesen nem voltam, de nem is akarok menni.
8/12 anonim válasza:
Nyugi, nem gáz, és az sem gáz, ha egyáltalán nem volt/nem lesz buliban az ember.
9/12 anonim válasza:
A te korodban nagy dolognak tűnik a buli. De tulajdonképpen annyi, hogy van hangos zene fényekkel és lehet a zenére együtt lötyögni más emberekkel.
A legtöbb helyre amúgy se engednek be / szolgálnak ki 18 év alatt, meg a legtöbb bulizó a 18 évestől a huszonéves kor elejéig való korosztály, szóval van még időd bepótolni!
10/12 anonim válasza:
Nem gáz és nem is kell, általában csak az bulizik, aki van olyan birka, hogy menjen a tömeg után. 1000 meg 1 szórakozási lehetőség van, csak a buli az amolyan alap, nem kell túl sokat gondolkozni rajta. Keress valami hobbit inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!