Lassan 20 évesen még sosem voltam bulizni. Ez gáz vagy mit gondoltok erről?
Én 20-as éveim elején jártam, de már vagy 5 éve max 1-2 alkalommal ha megyek(évente)
Szerintem semmiből se maradtál ki. Nincs ott semmi látni való, max ahogy a lányok leisszak és szét hanyjak magukat.
"Attól függ: többnek érzed magad emiatt és lenézed azokat, akik buliznak?"
Ha többek érezném magam emiatt, nem kérdezném, hogy gáz-e
Attól függ mit értesz buli alatt, ha szórakozóhelyekre vagy fesztiválokra, akkor még én sem voltam, pedig 22 éves vagyok, de én nem is akarok ilyen helyekre menni, mert ismerem magam annyira, hogy tudom, nem tetszene. Nem igazán érzem mindezt gáznak.
Ha szeretnél menni, de eddig nem tetted, akkor próbálj meg, társaságot találni hozzá, vagy olyan helyet keresni, ahová egyedül is elmersz menni, és ilyen módon is jól tudod magad érezni.
Semmit. A bulizás nem olyan nagy szám, mint ahogy a sok tini mondja. Én voltam már párszor, jó buli meg minden, de nekem végtelenszer jobb volt hozzám nagyon közel álló emberekkel egy találka ahol az életünkről beszélünk, megosztjuk magunkat és elszívunk egy spanglit.
Szóval a bulizás nem menő, hanem semleges. Semmi nagy nincs benne, és nem tesz téged menővé. Ami menővé tesz szerintem az az, hogy van benned figyelmesség, törődés, és értelem. Ezek tesznek igazán vagány palivá, akivel lenni akarnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!